Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στίς ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ και πάλι ΣΗΜΕΡΑ ο Πρόεδρος του Σωματείου μας.

     Στίς ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ θα βρεθεί και πάλι ΣΗΜΕΡΑ ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ως κατηγορούμενος, μετά από σχετική εις βάρος του μήνυση από τον Νομικό Σύμβουλο της 6ης Υ.Πε. Μια μήνυση για μια σειρά από συνδικαλιστικές του παρεμβάσεις, καθώς επίσης και παρεμβάσεων της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, κατά την περίοδο του 2013 και 2014.
     Αξίζει να επισημάνουμε ότι πέρα απ΄ αυτήν την δίκη, σε βάρος του Προέδρου μας, είχαν γίνει προσφυγές και προς τον συνήγορο του πολίτη, από το ίδιο πρόσωπο, μια προσφυγή που είχε ως αποτέλεσμα την γνωστή ΚΛΗΣΗ σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ του Προέδρου μας από τον απερχόμενο Διοικητή τον Κον Σερεμέτη, ο οποίος καταπατώντας  νόμους και διατάξεις επιδίωξε, πιθανά καθ΄ υπόδειξη, την τιμωρία του Προέδρου μας και μάλιστα την απόλυσή του, όπως με περίσσεια θράσους την είχε εκφράσει και μέσα στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου είχε αναφέρει ότι θα έφευγε από το Νοσοκομείο πρώτα ο Πρόεδρος του Σωματείου μας και μετά αυτός.
        Αξίζει να επισημάνουμε ότι, με σωρεία παρανομιών ο Σερεμέτης πήρε απόφαση προσωπικά ως Διοικητής, ερήμην των οργάνων, απόφαση παραπομπής της υπόθεσης στο υπουργείο για την επιβολή της ποινής της απόλυσης, κίνηση που σαφώς έπεσε στο κενό. Το υπουργείο ως αναρμόδιο επιστρέφει την διαδικασία στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, αφήνοντας εκτεθειμένο επι της ουσίας τον εμπαθέστατο αι εχθρικά προσκείμενο Σερεμέτη.
  Στον Σύνδεσμο που ακολουθεί (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Aa5653497-a7c6-4944-a5a1-e372eeb78b78), διαβάστε την ΚΛΗΣΗ σε ΑΠΟΛΟΓΙΑ του Προέδρου του Σωματείου μας, από τον εχθρικότατο πρός το Σωματείο και τούς Εργαζόμενους, απερχόμενο Διοικητή Σερεμέτη, όπως προαναφέρουμε. Μια κλήση σε απολογία, όπου  οι συνδικαλιστικές πράξεις του 2013 και 2014 ¨βαφτίστηκαν¨ σε υπαλληλικά πειθαρχικά παραπτώματα ενάντια στον Πρόεδρο του Σωματείου μας, βάσει της σχετικής μήνυσης του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε, ΕΝΑΝΤΙΑ του, όπως προαναφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: