Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Σχετικά με την ΣΤΕΓΑΣΗ του Σωματείου μας.

Αριθμ. Πρωτ:…….76.                                                              ΠΡΟΣ:   Διοίκηση Γ.Ν Πατρών.
Πάτρα……......3.3.20.                                                              ΚΟΙΝ:   Μέλη Σωματείου μας.

           Βάσει των κείμενων διατάξεων του Ν. 1264/82, μια από τις υποχρεώσεις της Διοίκησης απέναντι στο Συνδικάτο, είναι και η στέγαση του, σε χώρους λειτουργικούς και βεβαίως σε χώρους εντός της υπηρεσίας - εργασίας των μελών μας.
       Επειδή ο χώρος, όπου έχουμε μεταστεγαστεί, κακήν κακώς μετά την εκκένωση του 7οροφου, λόγω σεισμού, δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν καλύπτει τις λειτουργικές μας ανάγκες
                 Παρακαλούμε άμεσα
για την μεταστέγαση μας σε άλλους  χώρους, πιο λειτουργικούς, που να καλύπτουν τις ανάγκες μας.
       Κατανοώντας βέβαια την στενότητα των χώρων του Νοσοκομείου μας, όπου τμήματα και υπηρεσίες είναι στριμωγμένες και υπολειτουργούσες και οι Συνάδελφοι μας δεν έχουν αποδυτήρια και χώρους ξεκούρασης, 
                            Προτείνουμε
την διάθεση χώρου στο ταχύρρυθμο δίπλα από την αίθουσα συγκεντρώσεων, ή του προκάτ, που σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος του νεφρολογικού τμήματος, του οποίου οι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν από άλλα μικρότερα προκάτ, όπως αυτό που στεγαζόμαστε σήμερα και όχι μόνον.
      Το προτεινόμενο προκάτ με μικρο-παρεμβάσεις, μπορεί να αποτελέσει μόνιμη πλέον στέγαση του Σωματείου, μακριά και έξω από την λειτουργική δομή του Νοσοκομείου, δεδομένου ότι είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μας, όπως προβλέπουν και οι σχετικές διατάξεις του Ν.1264/82.

Δεν υπάρχουν σχόλια: