Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Σχετικά με την ΣΟΒΑΡΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ με τις ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ των ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Αριθμ. Πρωτ:…..…136.                                                        ΠΡΟΣ: Διοίκηση  Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
Πάτρα………....11.5.20.                                                         ΚΟΙΝ: - 6η Υ.Πε.
                                                                                                                  - ΑΔΕΔΥ k΄ ΠΟΕΔΗΝ                                                                                                                     - Μέλη Σωματείου μας.
       Το Δ.Σ του Σωματείου μας, κατ΄ επανάληψιν έχει ασχοληθεί με τα ζητήματα των επανατοποθετήσεων των θέσεων ευθύνης, επισημαίνοντας  στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, τόσο στην προηγούμενη, όσο και στην υπάρχουσα, την προαναφερόμενη αναγκαιότητα, βάσει των κείμενων διατάξεων, αυτών δηλ που ισχύουν και εφαρμόζονται στις περιπτώσεις ενοποίησης των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, όπως είναι η δική μας περίπτωση.
        Επανατοποθετήσεις που δυστυχώς δεν έχουν γίνει, παρ΄ ότι εφαρμόζεται ο νέος οργανισμός με τα λάθη και τις παραλήψεις του και από την 1/3/20 έχουν εκδοθεί και οι σχετικές διαπιστωτικές πράξεις ένταξης όλων μας, των υπηρετούντων στον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και ΝΝΘώρακος, στον ενιαίο οργανισμό του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
       Αυτή η εκκρεμότητα, που ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής και υπομονής, μας απασχόλησε και στην τελευταία συνεδρίασή μας, όπου ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:
      α). Να απαιτήσουμε την ΑΜΕΣΗ επιτέλους διευθέτηση αυτού του προβλήματος, που τείνει να γίνει σίριαλ, για το σύνολο των θέσεων ευθύνης, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν.
       β).Εάν και εφόσον αυτές δεν προχωρήσουν άμεσα, ή γίνουν και δεν ανταποκρίνονται στα πλαίσια των κείμενων διατάξεων,  αμέσως μετά την λήξη αυτής της φάσης του συναγερμού για τον κορονοϊό, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση, να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, της μορφής που είχαμε επιλέξει και πραγματοποιήσει και με την προηγούμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου που έπραττε ακριβώς τα ίδια, για το ίδιο αυτό θέμα.
       Δοθείσης της ευκαιρίας  να επισημάνουμε ότι, πέραν των διαπιστωτικών πράξεων που θέταμε ως προϋπόθεση και που αυτές έγιναν, χρειάζεται και η σχετική αναφορά στον οργανισμό, στο άρθρο 16, για την μεταφορά όλου του υπηρετούντος προσωπικού των οργανισμών του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΝΝΘώρακος, στον νέο ενιαίο οργανισμό του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, μια διάταξη που θα πρέπει να συμπεριληφθεί και να γίνει άμεσα  με τις επικείμενες τροποποιήσεις  και διορθώσεις που χρειάζονται και πρέπει να γίνουν, τουλάχιστον στα λάθη και τις παραλήψεις που υπάρχουν, έτσι ώστε να κατοχυρωθεί πλήρως το σύνολον των υπηρετούντων Συναδέλφων μας και Ιατρών, στον νέο οργανισμό του Νοσοκομείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: