Τρίτη 26 Μαΐου 2020

«Μαγείρεψαν» τις προσλήψεις καθαριστριών στο ΠΠΝΠ– «Φύτεψαν» ημέτερους εξαφανίζοντας προϋπηρεσίες

            Στον αστερισμό των ημετέρων ζει και κινείται σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο patrastimes.gr άμεσα θιγόμενοι, το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της  Πάτρας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των καθαριστριών και των σεκιουριτάδων που θα προσληφθούν για την κάλυψη αναγκών του ιδρύματος.
      Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον σε δέκα περιπτώσεις από την μοριοδότηση έχουν εξαφανιστεί προϋπηρεσίες χρόνων αλλά και πολλών μηνών, με πιο κραυγαλέες τις περιπτώσεις όπου 1350 μόρια  έχουν εξαφανιστεί και στην σχετική αναφορά εμφανίζονται μόνο 35!!!.
     Αποτέλεσμα αυτής της «αλχημείας» ήταν 10 καθαρίστριες που ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού ήταν στο νοσοκομείο να πεταχτούν όπως «η τρίχα από το ζυμάρι» και τη θέση τους να πάρουν όπως καταγγέλλουν οι ημέτεροι.
      Την ύπαρξη προβλήματος ως προς τον τρόπο που έγινε η διαδικασία επιλογής του προσωπικού και τη σπουδή να σταλούν οι πίνακες χωρίς να γίνει επαλήθευση στον ΑΣΕΠ για ανάρτηση, καταγγέλλει και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, μέλη του οποίου έκαναν διάβημα στη διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μαμμή, η οποία ωστόσο «ένιψε τας χείρας της», προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να κάνουν αν επιθυμούν ενστάσεις.!!!
      Τις επόμενες ημέρες αναμένεται δυναμική αντίδραση και παράσταση διαμαρτυρία στην 6η ΥΠΕ και τον περιφερειακό Διοικητή υγείας κ. Καρβέλη, ενώ την ίδια ώρα πληθαίνουν οι αναφορές , σύμφωνα με τις οποίες στη σύνταξη του καταλόγου με τα άτομα που προσελήφθησαν καταλυτικό ρόλο έπαιξαν πολιτικά γραφεία και η κομματική ταυτότητα ορισμένων  εκ των υποψηφίων.
Αναδημοσίευση από το patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: