Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί στους Υπουργούς Υγείας καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ, που αναφέρεται σε Υπηρεσιακή δίωξη συναδέλφου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής επειδή εγκαλούσε την Εργολαβική εταιρεία που δεν τηρούσε τις συμβατικές υποχρεώσεις.

ΑΘΗΝΑ 22/07/2020     ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ   κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3207                       2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ    κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ  

                                      ΚΟΙΝ.: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ                                      

Κύριοι Υπουργοί,
      Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου – Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ, που αναφέρεται σε Υπηρεσιακή δίωξη συναδέλφου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής επειδή εγκαλούσε την Εργολαβική εταιρεία που δεν τηρούσε τις συμβατικές υποχρεώσεις και την εργατική νομοθεσία όπως είχε υπηρεσιακή υποχρέωση.
Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων ο συνάδελφος είναι επιφορτισμένος με τα εν λόγω καθήκοντα καθ’ ότι θα πρέπει να υπογράφει ότι διασφαλίζονται τα συμφέροντα του Νοσοκομείου και των εργαζόμενων προκειμένου να καταβάλλεται το μίσθωμα στον εργολάβο. Αντί λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου να στραφεί εναντίον του εργολάβου στρέφεται κατά του εργαζόμενου.
Ζητάμε να ανακληθεί η δίωξη εναντίον του συναδέλφου και να απομακρυνθούν πάραυτα όλοι οι εργολάβοι από τα Νοσοκομεία οι οποίοι προσφέρουν κακής ποιότητας υπηρεσίες και προσφέρουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.

Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: