Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ, 22.11.21, η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μας

         Σας κάνουμε γνωστό ότι προχθες 22/11/21, κάτω από τις πιό αντίξοες συνθήκες, υπαίθρια κάτω από τέντα και υπό βροχή, λόγω της έλλειψης χώρων, την μετατροπή της αίθουσας συγκεντρώσεων σε εμβολιαστικό κέντρο και με  μια όχι ικανοποιητική συμμετοχή των μελών μας, υπό την απειλή του κρύου,  πραγματοποιήθηκε η  ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας.
        Μια ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ όπου  ΣΥΖΗΤΉΘΗΚΑΝ  στό μέτρο του δυνατού ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ και ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, ο απολογισμός  της  θητείας του, από τον 6ο/ 2018  έως τον 11ο/2021.
      Στό τέλος τηε διαδικασίας είχαμε την σχετική ψηφορία, όπου ο  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ έλαβε 20 θετικούς ψήφους και 13 αρνητικούς και 1 Λευτό, ο δε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, που μπορείτε να τον διαβάσετε στόν σύνδεσμο που ακολουθεί (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:7c34bad9-bdbd-4401-bf53-abc381a344ad) έλαβε 16 ΝΑΙ, 1 ΛΕΥΚΟ και 17 ΟΧΙ.
          Επίσης σ΄ αυτήν την ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, εκλέχτηκε και η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ,  που  θα παίρνει τις σχετικές υποψηφιότητες  μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11/21 στίς 12:00 το μεσημέρι και θα προετοιμάσει και θα διεξάγει τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του Σωματείου μας, που ως γνωστόν έχουν προσδιοριστεί για την 8 και 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2021, για την ανάδειξη νέου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΞΕΛΕΓΧΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ στην ΠΟΕΔΗΝ.  
   υπενθυμίζουμε ότι 
     Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  του Σωματείου μας, είχε ΕΓΚΡΙΝΕΙ τους προαναφερόμενους απολογισμούς, κατά πλειοψηφία:    
τον ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, με 6 ψήους Υπέρ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ) και 5 κατά (ΑΚΕ και ΕΣΥ).
    -  τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, με 9 ψήφους Υπέρ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΑΚΕ) και 2 κατά (ΕΣΥ).
     Αυτόν τον απολογισμό, όπως και αυτούς των προηγούμενων περιόδων, μπορείτε να τους αναζητάτε στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ στο κάτω δεξιό μέρος της σελίδας μας με τίτλο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: