Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Σε νέα στάση εργασίας, ΣΗΜΕΡΑ το Σωματείο μας, για την ΑΡΣΗ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

       Δύο μήνες μετά  την εφαρμογή  της υποχρεωτικότητας και κατ΄ επέκταση της ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ των Συναδέλφων μας που δεν εμβολιάστηκαν και η κατάσταση είναι απερίγραπτη.
      Οι κυβερνητικές ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ  και ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ για την ΕΤΟΙΜΗ και ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση των ανεμβολίαστων, δύο μήνες μετά, αποδείχθηκαν δυστυχώς  ΦΡΟΥΔΕΣ  ΕΛΠΙΔΕΣ,  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ χωρίς ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.
      Οι εμβολιασμένοι Συνάδελφοί μας συνεχίζουν να εργάζονται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, στερούμενοι την άκρως αναγκαία και απαραίτητη βοήθεια και στήριξη των έμπειρων Συναδέλφων μας, δεδομένου ότι η περίφημη βοήθεια μέσω της αντικατάστασης των αναστολών ποτέ δεν ήλθε για το σύνολο αυτών που τέθηκαν εκτός και μάλιστα σε μια περίοδο έξαρσης της πανδημίας.
   Απέναντι  σ΄ αυτήν την κατάσταση και την αναγκαιότητα της ΑΡΣΗΣ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ, του ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ της ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ της ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Νοσοκομείου μας και  των   Συναδέλφων  Εργαζόμενων σ΄ αυτό και με αφορμή την τροπολογία που συζητείται αύριο στην Βουλή, μια τροπολογία που επι της ουσίας παρατείνει τις αναστολές, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/21 στην Πανελλαδική Ημέρα Δράσης της ΠΟΕΔΗΝ, με:
       σχετική  3ωρη  ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 10:00 – 13:00   
             και  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στις  10:00 στην ΠΥΛΗ
   με αποκλειστικό αίτημα την ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ των ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: