Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΙΟΥ: Με εξαιρετικά επιτεύγματα παρά την πανδημία

     Η σημαντική προσφορά του Χειρουργικού Τομέα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια μιας λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, προχθές το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος, με αφορμή την κοπής πίτας της Χειρουργικής Κλινικής.
     Στην εκδήλωση παραβρέθηκε προχθές το μεσημέρι, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, τον οποίο υποδέχθηκε και ευχαρίστησε για την παρουσία του ο Καθηγητής και Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του ΠΠΝΠ Γιάννης Μαρούλης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά για όλους και για την Κλινική να επιτευχθούν οι στόχοι του.
      Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καρβέλης, εξήρε τη σημαντική προσφορά και τον ρόλο της Χειρουργικής Κλινικής, σε δύσκολες περιόδους, καθώς σημειώθηκαν εξαιρετικά επιτεύγματα, όπως η μεταμόσχευση νεφρών και η δωρεά συμπαγών οργάνων από ζώντα δότη. “Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο και την προσφορά σας, ενισχύοντας συνεχώς τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της Χειρουργικής Κλινικής, όπως επίσης και να παρέχουμε περισσότερα εξειδικευμένα “όπλα” που θα βελτιώνουν την παρεχόμενη επιστημονική φροντίδα προς τους πολίτες”, συμπλήρωσε ο κ. Καρβέλης.
      Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτρης Μπάκος, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠΓΝΠ Ευάγγελος Λιάτσικος και το προσωπικό της Κλινικής, η οποία και μέσα στην πανδημία και παρά τις δυσκολίες προσέφερε σημαντικό έργο.
Αναδημοσίευση από το flamis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: