Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Μιχ. Γιαννάκος: ΑΚΑΡΠΗ και η ΝΕΑ ΔΕΥΤΕΡΗ χθεσινή ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΠΟΕΔΗΝ, για την ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ.

     Παρά τη προσπάθεια της πλειοψηφούσες παράταξης και της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση, για τη συγκρότηση αντιπροσωπευτικού - αναλογικού προεδρείου, δεν κατέστη δυνατόν λόγω της μη συμμετοχής των άλλων τριών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στην εκτελεστική επιτροπή.
    Ο πλειοψηφών της εκτελεστικής επιτροπής επισήμανε ότι  η παράταξή του είναι η  πρώτη δύναμη στο συνέδριο  της ΠΟΕΔΗΝ με μεγάλη διαφορά, δικαιούται το αξίωμα του προέδρου και  θα το ασκεί τύποις και ουσία. Φυσικά  θα το ασκεί με βάσει τις αποφάσεις του συνεδρίου και  τις αποφάσεις των οργάνων διοίκησης της ομοσπονδίας. 
     Ζήτησε τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων στο Προεδρείο, ανάλογα με την εκλογική τους δύναμη. 
      Επισήμανε ότι είναι  η μοναδική ομοσπονδία του δημοσίου που δεν έχει εκλέξει προεδρείο, με πιθανές  δυσλειτουργίες στη δράση  της.
    Θα  ορισθεί νέα συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου. Η ΠΟΕΔΗΝ  παρά ταύτα  συνεχίζει την  αγωνιστική της  δράση προς όφελος των συναδέλφων και την προστασία της δημόσιας υγείας και  πρόνοιας. Ελήφθησαν μάλιστα αποφάσεις  για αγωνιστικές δράσεις. 
         Μιχ. Γιαννάκος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: