Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Μιχάλης Γιαννάκος: 42χρονος Συνάδελφος που εργάζονταν στο Νοσοκομείο Σαντορίνης έχασε τη ζωή του νοσηλευόμενος εκεί 3 μέρες στη Βραχείας Νοσηλείας

Ένας συνάδελφος τραυματιοφορέας έχασε τη ζωή του νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Σαντορίνης. Εκεί που εργαζόνταν από την αρχή της λειτουργίας του 8 χρόνια.

Δεν ήταν από το νησί γι αυτό και έμενε στο παλαιό κλειστό κέντρο υγείας όπως και πολλοί συνάδελφοι. Που να βρεις χρήματα να νοικιάσεις σπίτι με μισθούς 700 ευρώ.
Είμαστε πικραμένοι γιατί εαν και γνωρίζουμε ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει παθολόγο, ακτινολόγο, μικροβιολόγο, διαθέτει εναν καρδιολόγο κράτησε από τις 9/6 το συνάδελφο νοσηλευόμενο με υψηλότατο πυρετό στο νοσοκομείο Σαντορίνης στη βραχείας νοσηλείας. Αεροδιακομίσθηκε μόλις χθες το απόγευμα και πέθανε στο ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο Νίκαιας μετά την αεροδιακομιδή από ανακοπή παρά τις υπερανθρωπες προσπαθείς των συναδέλφων του ΕΚΑΒ και του Νοσοκομείου Νίκαιας. Εαν είχε διακομισθεί από τη πρώτη στιγμή μπορεί να ζούσε. Εαν είχε γιατρούς το νοσοκομείο Σαντορίνης μπορεί να ζούσε χωρίς να χρειασθεί διακομιδή.
Πρώτη φορά με υψηλό πυρετό πήγε στο νοσοκομείο Σαντορίνης στις 8/6 και κρίθηκε ότι δε χρήζει εισαγωγής και επανήλθε την επόμενη ημέρα που έγινε η εισαγωγή.
Κρίμα. Φωναζουμε τόσο καιρό, τόσα χρόνια .
Συλληπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους.
Ήταν εργατικός και αγαπητός συνάδελφος.
Θρηνούμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: