Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η Χθεσινή Κινητοποίηση με τους Τραυματιοφορείς του Νοσοκομείου μας

Πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Κινητοποίηση που είχε προκηρύξει η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων και στήριζε η ΠΟΕΔΗΝ και το Σωματείο μας.

Με αφορμή αυτή τη Κινητοποίηση υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου μας και με συναδέλφους Τραυματιοφορείς με την διοίκηση του Νοσοκομείου μας.

Σε αυτή τη συνάντηση προβάλαμε τα γενικά αιτήματα των Τραυματιοφορέων όπως είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό, αναβάθμιση του κλάδου των Τραυματιοφορέων μέσω ΔΙΕΚ και έκδοση Καθηκοντολογίου.

Επίσης προβάλαμε και αιτήματα των Τραυματιοφορέων του Νοσοκομείου μας όπως η λειτουργία U/S στο ΤΕΠ, βελτίωση- συντήρηση εξοπλισμού, κάλυψη του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου όταν απουσιάζει ο Τραυματιοφορέας του τμήματος να καλύπτεται από Τραυματιοφορέα του ΤΕΠ με επιπλέον ενίσχυση στο πρόγραμμα ενός επιπλέον Συναδέλφου.

Επίσης επισημάναμε για μια ακόμη φορά να υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ- ΙΣΟΤΗΤΑ μεταξύ των Συναδέλφων στην έκδοση των προγραμμάτων εργασίας. 

Από την πλευρά της η Διοίκηση ενστερνίστηκε τα αιτήματα μας και αναμένουμε τις παρεμβάσεις της  επίσης πολλά από αυτά τα θέματα έχουν δρομολογηθεί όπως η προμήθεια U/S στο ΤΕΠ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: