Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Μιχάλης Γιαννάκος: Συγχαρητήρια στους γιατρούς των επειγόντων του Νοσοκομείου Λήμνου που αποκάλυψαν άλλο ένα τραγικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας

 

Στο νοσοκομείο της Λήμνου το περασμένο Σάββατο  20/7/2024  στις 7 μ.μ. προσήλθε 44χρονη γυναίκα στα επείγοντα του νοσοκομείου με σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η ίδια είπε στους γιατρούς ότι έπεσε και κτύπησε στη σκάλα. Κάτι μας θυμίζει αυτό!!!!!!

Οι Γιατροί αντιλήφθηκαν ότι οι σωματικές βλάβες προήλθαν από ξυλοδαρμό.  Η γυναίκα παραδέχθηκε μετά από επίμονες  ερωτήσεις των γιατρών ότι τις σωματικές βλάβες  προκάλεσε ο σύζυγός της. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η  44χρονη αποκάλυψε ότι έφαγε ξύλο από το σύζυγό της με απειλές ότι θα την σκοτώσει μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Είπε ότι την έσπρωξε και  κτύπησε στο κεφάλι σε εσωτερική πόρτα του σπιτιού τους.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση στο σύζυγό της στην αστυνομία που έφθασε στο νοσοκομείο και ο σύζυγος 

παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και  συνελήφθη.

ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ είναι ότι 

σήμερα είναι ελεύθερος  κατοικεί κανονικά  στο σπίτι τους και η γυναίκα που έφαγε το ξύλο τρομαγμένη  κρύβεται  σε άλλο σπίτι.

Το σόι απόφαση είναι αυτή της δικαιοσύνης;

Ο σύζυγος έχει κτυπήσει πολλές φορές τη γυναίκα που φοβόταν να το αποκαλύψει. Έφθασε μέχρι την αστυνομία και άλλες φορές φοβήθηκε όμως  να κάνει μήνυση.

Τώρα περαμένει  κρυμένη   χωρίς ακόμη  να τις εγκαταστήσουν  το ... Panic Button....

ΜΠΡΑΒΟ στους γιατρούς του νοσοκομείου που στα πλαίσια του νέου νόμου βοήθησαν αποφασιστικά να αποκαλυφθεί άλλο ένα τραγικό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: