Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

23/5/11: Νέα Επιστολή του Σωματείου μας στον Υπουργό Υγείας.


     k. Yπουργέ
          Το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, το Νοσοκομείο πού αγαπούν και προτιμούν όλοι οι Πατρινοί, όλοι οι Αχαιοί και όχι μόνον, είναι ένα Νοσοκομείο πού αν και ακόμη σεισμόπληκτο, από τον σεισμό της 8ης Ιούνη του 2008, κάνει σοβαρή προσπάθεια για να ορθοποδήσει. Προσπαθεί κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας και το πετυχαίνει.
          Σ΄ αυτήν του την προσπάθεια, ειδικά αυτήν την περίοδο, όπου πολύ κακώς οι κτιριακές του εκκρεμότητες παραμένουν, απέκτησε ακόμη ένα πρόβλημα, ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.
          Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν σας Κε Υπουργέ, αυτή την κρίσιμη, την δύσκολη και καθοριστική περίοδο, πού περνάει αυτό το συγκεκριμένο Νοσοκομείο, έπρεπε και πρέπει να δείτε, ότι σαφώς δεν το βοηθάει, ούτε ή ΑΚΕΦΑΛΗ κατάσταση, ούτε ο ΚΟΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ με το ΠΠΝΡΙΟΥ, ο Διοικητής των παράλληλων καθηκόντων, ένας Κοινός Διοικητής σ΄ αυτά τα δύο μεγάλα Νοσοκομεία, πού αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα και μάλιστα αυξημένα.
         Σ΄ αυτήν λοιπόν την φάση και εν όψει των Διοικητικών αλλαγών, θα έπρεπε να μην γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ ή παραίτηση του απερχόμενου Διοικητή, ή αφού έγινε αποδεκτή να διορίζατε ΑΜΕΣΑ άλλον, αποκλειστικά και μόνον για τον ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
                                          έτσι ώστε
μ΄ αυτόν τον Νέο Διοικητή, μαζί με το Δ.Σ, το Υπουργείο και βεβαίως όλους εμάς τούς Εργαζόμενους, να συνεχιστεί η προσπάθεια ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ του Νοσοκομείου στην πρότερη του σεισμού κατάσταση, κάτι πού θέλει και περιμένει όλη η περιοχή μας, όλη η κοινωνία.
             Το Δ.Σ του Σωματείου μας ΟΜΟΦΩΝΑ ΖΗΤΑ
να αφήσετε στην άκρη αυτές τις εκ του πονηρού κινήσεις, των ¨Διοικητικών Συγχωνεύσεων¨, των ¨παράλληλων καθηκόντων¨ και των ¨κοινών Διοικητών¨και ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ, για να τρέξει υπεύθυνα και κατ΄ αποκλειστικότητα τα βαλτωμένα προβλήματα του Νοσοκομείου.
          Οι Εργαζόμενοι και γενικότερα όλη η περιοχή μας, όλη η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτά τα σενάρια, αυτές τις καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: