Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τo ΣΩΜΑΤΕΙΟ μας για την μη ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ μας.

          Oι Εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία, για την κάλυψη των αναγκών των Νοσοκομείων, Εργάζονται υποχρεωτικά ΑΡΓΙΕΣ – ΝΥΚΤΕΣ και ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.
           Αυτές λοιπόν οι Αργίες-Νύκτες-Υπερωρίες, δυστυχώς δεν έχουν καταβληθεί, οφείλονται επί 6 ολόκληρους μήνες, παραμένουν δηλ. Απλήρωτες από τον περασμένο Νοέμβρη.
           Παρά την ύπαρξη των σχετικών πιστώσεων, μόνον για το πρώτο Τρίμηνο, τα χρήματα δεν έχουν καταβληθεί στους Εργαζόμενους, λόγω κυβερνητικών εντολών και κατευθύνσεων, στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, πού πότε ανοίγουν το σύστημα και πότε το κλείνουν, κλπ άλλων πρακτικών πού βεβαίως τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ.
         Αυτή λοιπόν ή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ και βεβαίως ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ της Κυβέρνησης, απέναντι στον Νοσοκομειακό Κλάδο, πρέπει επιτέλους να πάρει τέλος. Να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα, προτού χρειαστούν και πάλι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΕΠΙΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, πού βάσει των δεδομένων μάλλον είναι μονόδρομος.
         Τα κυβερνητικά παιχνίδια, τα ¨λάθη¨ και βεβαίως οι επιλεκτικές διαδικασίες της Υ.ΔΕ, έχουν ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ και ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ όλους τούς Εργαζόμενους, πού δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν άλλο αυτά τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό.
                Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: