Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Aπάντηση ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας σε Δηλώσεις ΣΙΑΜΠΛΗ.

          Aπαντώντας στις πρόσφατες, απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου, δηλώσεις πού αδικούν το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και πού δεν ξέρουμε αν εκφράζουν τον Ιατρικό Σύλλογο, ή είναι κομματικές ή προσωπικές απόψεις του Κου Σιαμπλή.
          Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, γι΄ αυτά τα ΑΝΑΛΗΘΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ στοιχεία, πού είδαν το φως της δημοσιότητας την προηγούμενη εβδομάδα, πού παραπλανούν τον κόσμο και δεν ξέρουμε χάριν ποίων συμφερόντων ξεστομίζονται, έχουμε να πούμε τα εξής:
  • Ότι ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Κε Σιαμπλή και ειδικά η ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ, πού πρόσφατα επισκεπτόμενος ενθουσιαστήκατε, κατ΄ αρχήν δεν είναι ¨ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ¨.
  • Ότι ουδέποτε ή δύναμη του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ ήταν μόνον 250 κρεβάτια.
  • Ότι ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ σήμερα δεν λειτουργεί μόνον με 80 κλίνες.
  • Ότι ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ δεν είναι ή συμπληρωματική μονάδα, της ναυαρχίδας όπως του αρέσει να αποκαλεί το ΠΠΝΡΙΟΥ.
  • Ότι το Προσωπικό του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας δεν είναι για να καλύπτει τις ρουσφετολογικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας, πού άδειασαν το ΠΠΝΡΙΟΥ και για τις οποίες τότε δεν είδαμε καμία του αντίδραση και καμία διαμαρτυρία
          Τα προβλήματα του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΠΠΝΡΙΟΥ χρειάζονται αγώνα στήριξης και αντιμετώπισης και όχι αγώνα πολιτικής εκμετάλλευσης ειδικά απ΄ αυτούς πού ευθύνονται γι΄ αυτή την κατάσταση και αυτούς πού όλα αυτά τα χρόνια σιωπούσαν και έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: