Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης, της 17ης Γενάρη 2013.

  Πραγματοποιήθηκε χθες, αμέσως μετά την ΚΑΤΑΛΗΨΗ των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, με επιτυχία  η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου μας, με την συμμετοχή αρκετών Συναδέλφων-Μελών.
        Στη Συνέλευση αυτή, μετά την σχετική  εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας , για τα ζητήματα-προβλήματα αυτής της περιόδου, όπως είναι:
     - Ο Οργανισμός του Νοσοκομείου, τόσο η μη διόρθωση των λαθών και των παραλήψεων που συνεχίζουν να υπάρχουν, όσο και η δημοσίευση του νέου ενιαίου ΝΠΔΔ των Νοσοκομείων του Αγ. Ανδρέα και του ΝΝΘώρακος, με τον τίτλο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.
     - Η Ανυπαρξία Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, από την 2/10/12 και οι επιπτώσεις αυτής.
   - Τα Κτιριακά,  τόσο η μη παράδοση του διωρόφου κτιρίου, όσο και οι εξελίξεις στο 7όροφο.
   - Οι ελλιπείς πιστώσεις για τις Αργίες και τα Νυκτερινά για το 2013 και οι επιπτώσεις αυτών στην λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και τα σχετικά οφειλόμενα των προηγούμενων μηνών. 
καθώς επίσης:
- και για εκείνα που σχεδιάζουν και έρχονται για τον χώρο μας και όχι μόνον, μέσα στο 2013, με τις Συγχωνεύσεις-Καταργήσεις-Αξιολογήσεις=Απολύσεις κλπ
- αλλά και για τις Αποφάσεις του Δ.Σ, τις σχετικές Κινητοποιήσεις και όχι μόνον.
και αφού ακολούθησαν οι τοποθετήσεις, τόσο  των παρατάξεων  που κατέθεσαν το δικό τους η καθεμιά πολιτικό σκεπτικό το οποίο και στήριξαν, αλλά και αρκετών Συναδέλφων-Μελών που κατέθεσαν τις  απόψεις τους και τούς προβληματισμούς τους
                              ΟΜΟΦΩΝΑ
- ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που αποφάσισε και εισηγήθηκε το Δ.Σ του Σωματείου μας, για Αργίες - Νύκτες, Οργανισμό, Κτιριακά κλπ προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις περικοπές και μειώσεις των εισοδημάτων μας, τα χαράτσια κλπ επιβαρύνσεις, τις Συγχωνεύσεις-Καταργήσεις-Αξιολογήσεις=Απολύσεις που μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους, καθώς επίσης και την  αντιμετώπιση των υπερχρεωμένων Νοικοκυριών στα πλαίσια της σχετικής πρότασης-πρωτοβουλίας πού έχουμε αποφασίσει ως Δ.Σ.
- ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ την ΔΕΣΜΕΥΣΗ για συνέχιση του αγώνα διεκδικώντας την επαναφορά όλων όσων κατακτήσεων μας αφαιρέθηκαν, ακόμη και της σίτισης η του επιδόματος τροφής πού κάποτε παίρναμε, κάτω από κάποιες άλλες συνθήκες, πού δεν ήταν χειρότερες από τις σημερινές.
- ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ την αλληλεγγύη μας και την  ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας, παροχής υπηρεσιών Υγείας από το Νοσοκομείο σε συνανθρώπους μας, που εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής βρέθηκαν να είναι άποροι και ανασφάλιστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: