Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

To Σωματείο μας για το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς.

          Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκινάει, για το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας και εμάς τούς Εργαζόμενους σ΄ αυτό, το 2013.

Παρά τις πάμπολες παρεμβάσεις μας δυστυχώς μας αφήνουν να λειτουργούμε:

  • Χωρίς Επαρκείς πιστώσεις, με αποτέλεσμα πέραν των άλλων δυσκολιών πού αυτές δημιουργούν στο Νοσοκομείο, να φαίνεται αδύνατη η λειτουργία του διωρόφου Κτιρίου, μετά την επικείμενη παράδοσή του.
  • Χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί δεν ευαισθητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι να διορίσουν ένα μέλος στο κενό πού έχει δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το Δ.Σ να συνεδριάσει, να λειτουργήσει.
  • Χωρίς ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και δυστυχώς με αβέβαιο το μέλλον του Νοσοκομείου, λόγω της εν κρυπτώ και πιθανά προς το δυσμενέστερο τροποποίησής του.
  • Με ακέφαλα τμήματα και υπηρεσίες, προβλήματα πού αποσυντονίζουν τις υπηρεσίες και δυσλειτουργούν το Νοσοκομείο.
  • Χωρίς επαρκές προσωπικό, πού καθημερινά μειώνεται λόγω των πάμπολων Συνταξιοδοτήσεων και των μηδενικών προσλήψεων, με αποτέλεσμα την επικίνδυνη υποστελέχωσή μας και την αγχώδη υπερεντατικοποίηση της δουλειάς μας.
  • Με ελλιπείς πιστώσεις για τις υποχρεωτικές Αργίες και τα Νυκτερινά του 2013, πιστώσεις πού δεν καλύπτουν την πλήρη και σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου και δυστυχώς με απλήρωτες Αργίες-Νύκτες προηγούμενων μηνών του 2012 ακόμη και του 2011.
  • Με αβέβαιο το μέλλον για όλους τούς Εργαζόμενους, λόγω των επικείμενων Συγχωνεύσεων - καταργήσεων τμημάτων και υπηρεσιών αλλά και των Αξιολογήσεων = Απολύσεων και δυστυχώς όλους ομήρους των νέων Αντισυνταγματικών δρακόντειων πειθαρχικών διατάξεων.
          ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ και KATΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, την προαναφερόμενη κατάσταση, για την οποία τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, με σχετικές ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ και όχι μόνον:

  • ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ για τα γενικότερα προβλήματα του Νοσοκομείου.
  • ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ για την επικίνδυνα διαμορφωμένη κατάσταση στη λειτουργία του Νοσοκομείου.
     ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ, ειδάλλως προχωράμε σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
                                ..........................................................
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και διαβάστε σχετικά , κάνοντας κλίκ στους παρακάτω συνδέσμους:
http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=37592:2013-01-04-14-01-09&catid=55:politics&Itemid=191
http://www.dete.gr/news.php?article_id=128516
http://www.attacktv.gr/news/Pages/view.aspx?nID=6598

Δεν υπάρχουν σχόλια: