Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή-Παρέμβαση του Σωματείου μας στη Διοίκηση για κτιριακές εκκρεμότητες κλπ.

         Σε ότι αφορά την ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ, σας επισημαίνουμε τις παρακάτω άκρως απαραίτητες και αναγκαίες παρεμβάσεις:
1.   Προτείνουμε την αναγκαία πλέον επανατοποθέτηση της Πόρτας εισόδου των Ασθενών στο Χειρουργείο, δύο μέτρα πιο μπροστά από το σημείο πού βγήκε, από την διαμορφωμένη  σημερινή είσοδο, πού εκθέτει σε κοινή  θέα τους ασθενείς κατά την είσοδό τους στο Χειρουργείο και εγκυμονεί κινδύνους μολύνσεων κλπ..
2.   Την αφαίρεση της Πόρτας εισόδου στον προθάλαμο της ΜΕΘ από τις σκάλες και την επανατοποθέτησή της αμέσως μετά την πόρτα εισόδου στον δεξιό περιμετρικό διάδρομο του Χειρουργείου.
3.   Επανεξέταση και άμεση διευθέτηση του άκρως σοβαρού προβλήματος με την θέρμανση του χώρου της Μ.Ε.Θ.
4.   Την ολοκλήρωση των σοβαρών εκκρεμοτήτων πού υπάρχουν στο χειρουργείο, όσον αφορά  την λειτουργία  της χειρουργικής Ουρολογικής αίθουσας.
5.   Την διάθεση κατάλληλων και λειτουργικών χώρων για την μεταστέγαση του Σωματείου μας, στη Νέα Πτέρυγα ή στο Ταχύρυθμο, βάσει των διατάξεων του Ν. 1664/82.
        Επίσης εκτός από τα προαναφερόμενα:
I.         Εκτιμούμε ότι είναι αναγκαία και απαραίτητη η εγκατάσταση και λειτουργία άμεσα και του δεύτερου, του παλιού Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο.
II.        Λόγω της απαράδεκτης κατάστασης πού καθημερινά βλέπουμε, σε ότι αφορά την φύλαξη των Νεκρών, απαιτούμε άμεσα την επαναλειτουργία του Νεκροτομείου στους χώρους πού έχουν προσδιοριστεί γι΄ αυτό, στο διώροφο κτίριο.
                Παρακαλούμε λοιπόν ΑΜΕΣΑ  για τις δικές σας  σχετικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: