Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ

        Το Δ.Σ του Σωματείου μας, την ΔΕΥΤΕΡΑ 28/1/2013 στις 10:30 το Πρωί, ΚΑΛΕΙ σε ΣΥΣΚΕΨΗ τους φορείς της περιοχής μας, για τα μεγάλα προβλήματα πού αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
        Σ' αυτήν την Σύσκεψη κλήθηκαν ήδη για να συμμετάσχουν οι Βουλευτές του Νομού μας, ό Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, ο Γ.Γ της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, οι Δήμαρχοι Πατρέων, Δυτ. Αχαΐας και Ερυμάνθου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου και τα Μέλη του Δ.Σ, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος, τα Σωματεία των Νοσοκομείων της Περιοχής μας, κλπ άλλοι φορείς, βάσει της παρακάτω σχετικής ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:

    " O Δημόσιος Τομέας Υγείας, ως γνωστόν αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, προβλήματα που αγγίζουν και αφορούν όλους μας.
         Απ΄ αυτά τα Προβλήματα δεν εξαιρείται το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, το Νοσοκομείο που δυστυχώς βιώνει επιπρόσθετα προβλήματα, όπως:
-    Η  επί 5 ολόκληρα χρόνια  σεισμόπληκτη λειτουργία του, με σοβαρές επιπτώσεις στη παροχή υπηρεσιών στο λαό της περιοχής μας και ιδιαιτέρως τα προβλήματα με την παράδοση και επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
-    Ο Οργανισμός του, που χρειάζεται επαναπροσδιορισμό, γιατί υποβαθμίζει το Νοσοκομείο από το οποίο στερεί κλίνες και υπηρεσίες, άκρως απαραίτητες για την περιοχή μας.
-    Η Υποχρηματοδότησή του και το κούρεμα πού έγινε (3 εκ. Ευρώ) στα αποθεματικά του, που το καταδικάζουν σε υπολειτουργία.
-    Οι πάμπολλες ελλείψεις Προσωπικού, που δεν εγγυώνται την πλήρη και σωστή παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες.
-    Οι μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού και Ιατρών και γενικότερα η εγκατάλειψη των Κέντρων Υγείας.
Προβλήματα που χρειάζονται την άμεση αντιμετώπισή τους. Γι΄ αυτήν την αντιμετώπιση χρειάζεται και ή δική σας παρέμβαση, ή δική σας στήριξη.  Επιβάλλεται  και πρέπει  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να απαιτήσουμε τις απαραίτητες και πολυπόθητες λύσεις.
                                          Γι΄  αυτό  το  λόγο 
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ στη  ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, πού διοργανώνουμε  την ΔΕΥΤΕΡΑ 28/1/13 στις 10:30 το πρωϊ, στο Νοσοκομείο Αγ.  Ανδρέας και συγκεκριμένα στην αίθουσα Συγκεντρώσεων του 1ου Ορόφου τού Κτιρίου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ( Πρώην Ταχύρρυθμο)."

Δεν υπάρχουν σχόλια: