Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

KATAΛΗΨΗ των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σήμερα από το Σωματείο.

         Η Εφαρμοζόμενη πολιτική που καθημερινά και μάλιστα συνειδητά υπολειτουργεί και αποδυναμώνει τα Δημόσια Νοσοκομεία, η συνειδητή και στοχευμένα επικίνδυνη εγκατάλειψη, πολιτική και πρακτική που δεν εξαιρεί το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ παρά την συνεχιζόμενη σεισμόπληκτη κατάστασή του, μας οδηγεί σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,

                                αρχής γενομένης

από την σημερινή ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Διοικητικών Υπηρεσιών, μια κατάληψη που έχει ξεκινήσει από τις 7 το πρωϊ, με αφορμή:

  • Τις μεγάλες Ελλείψεις Προσωπικού, ελλείψεις που σε συνάρτηση με το έλλειμμα συντονισμού και οργάνωσης, τις κενές θέσεις ευθύνης κλπ άλλα ζητήματα, μας καθιστούν ανεπαρκείς και όχι μόνον.
  • Η ανυπαρξία Διοικητικού Συμβουλίου, Δ.Σ πού λόγω ελλιπούς σύνθεσης δεν λειτουργεί από την 2/10/12, με σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία του Νοσοκομείου.
  • Την μη παράδοση του διωρόφου κτιρίου, παρά την πληρωμή του Εργολάβου, κάτι που συνεχίζει την υπολειτουργία του Νοσοκομείου και την κάτω από τις πιο άσχημες συνθήκες Νοσηλείας των Ασθενών στις Καρδιολογικές κλινικές και τις πιο άσχημες συνθήκες εργασίας των Συναδέλφων μας στα Εργαστήρια.
  • Την αδιαφορία των αρμοδίων στην άκρως απαραίτητη διόρθωση του Οργανισμού του Νοσοκομείου.
  • Την συνεχιζόμενη κοροϊδία σε ότι έχει να κάνει με την πληρωμή των δεδουλευμένων μας, Αργιών και νυκτερινών πού υποχρεωτικά μας επιβάλλεται να κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: