Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη Φορέων σήμερα απο το Σωματείο μας.

          Το Δ.Σ του Σωματείου μας, σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 28/1/2013 στις 10:30 το Πρωί, ΚΑΛΕΙ σε ΣΥΣΚΕΨΗ τους φορείς της περιοχής μας, για τα μεγάλα προβλήματα πού αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπως:
-    Η  επί 5 ολόκληρα χρόνια  σεισμόπληκτη λειτουργία του, με σοβαρές επιπτώσεις στη παροχή υπηρεσιών στο λαό της περιοχής μας και ιδιαιτέρως τα προβλήματα με την παράδοση και επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
-    Ο Οργανισμός του, που χρειάζεται επαναπροσδιορισμό, γιατί υποβαθμίζει το Νοσοκομείο από το οποίο στερεί κλίνες και υπηρεσίες, άκρως απαραίτητες για την περιοχή μας.
-    Η Υποχρηματοδότησή του και το κούρεμα πού έγινε (3 εκ. Ευρώ) στα αποθεματικά του, που το καταδικάζουν σε υπολειτουργία.
-    Οι πάμπολλες ελλείψεις Προσωπικού, που δεν εγγυώνται την πλήρη και σωστή παροχή υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες.
-    Οι μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού και Ιατρών και γενικότερα η εγκατάλειψη των Κέντρων Υγείας.
Σ' αυτήν την Σύσκεψη, την οποία μπορεί να παρακολουθήσει όποιος θέλει από τούς Συναδέλφους - Μέλη μας, κλήθηκαν  για να συμμετάσχουν οι Βουλευτές του Νομού μας, Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, ο Γ.Γ της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, οι Δήμαρχοι Πατρέων, Δυτ. Αχαΐας και Ερυμάνθου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου και τα Μέλη του Δ.Σ, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος, τα Σωματεία των Νοσοκομείων της Περιοχής μας, κλπ άλλοι φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: