Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ σήμερα στις 6 το απόγευμα, από το ΠΑΜΕ στήν Πλ. Γεωργίο για την ΥΓΕΙΑ.

        Η  Υγεία που είναι ΔΗΜΟΣΙΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και που θα έπρεπε να προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ και ΙΣΟΤΙΜΑ σε όλους τους πολίτες, όπως και τα Δημόσια Νοσοκομεία όπου θα έπρεπε να ήταν ΔΩΡΕΑΝ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ η πρόσβαση όλων των Πολιτών, αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων, προβλήματα που αγγίζουν και αφορούν όλους μας.
          Το δημόσιο αυτό  κοινωνικό αγαθό, η Δημόσια υγεία και τα Δημόσια Νοσοκομεία, βρίσκονται στο κυβερνητικό στόχαστρο, που θέλει την διάλυσή τους, που αντί για προσλήψεις απέναντι στις μεγάλες ελλείψεις θέλει διαθεσιμότητες και κατ΄ επέκταση ιδιωτικοποιήσεις.
          Η Δημόσια Υγεία αυτήν την περίοδο, την περίοδο της κρίσης όπου ολοένα και πιο πολλοί πολίτες προτιμούν τα Δημόσια Νοσοκομεία, αντί να στηριχθεί και να παρέχει πλήρως και σωστά της υπηρεσίες της σ΄ όλους τους πολίτες, δυστυχώς καθημερινά αποδυναμώνεται ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
           Γι΄ αυτήν την διάλυση  του Ε.Σ.Υ και τις διαθεσιμότητες, για τα προβλήματα των Νοσοκομείων, αυτήν την περίοδο όλοι είμαστε στους δρόμους. Στηρίζουμε αυτούς τους αγώνες και συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε κινητοποίηση αναδεικνύει αυτά τα προβλήματα και διεκδικεί την αντιμετώπισή τους, απ΄οπουδήποτε κιάν προέρχεται αυτή.
          Πάνω σ΄ αυτά τα πλαίσια ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, τόσο στο σημερινό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ στις 06:00 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου, όπως αναφέρεται και στη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ, που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=op2oVtvJCCQQREOtRNBpLg ), όσο  και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που ετοιμάζουμε όλοι οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ για την επόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/12 στις 06:30 το απόγευμα επίσης στην Πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: