Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Νεώτερα για τις Διαθεσιμότητες, βάσει των χθεσινών αποφάσεων του ΚΕΣΥΠΕ..

        Σε ότι αφορά την επικείμενη ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ για τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, σας κάνουμε γνωστό ότι σήμερα το πρωϊ ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε ο Κος Κατσίβελλας,  τηλεφωνικά γνωστοποίησε στόν  Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, τις χθεσινές αποφάσεις του ΚΕΣΥΠΕ, που έχουν ώς εξής:
    - Σε ότι αφορά την επικείμενη διαδικασία της διαθεσιμότητας, σ΄ αυτήν μπαίνουν οι ειδικότητες των ΟΔΗΓΩΝ, των ΦΥΛΑΚΩΝ-ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ και των ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ.
    - Για τούς ΟΔΗΓΟΥΣ αποφάσισαν την ένταξη όλων στο ΕΚΑΒ, ανεξαρτήτως προσόντων, διατηρώντας έτσι την ΔΕ Κατηγορία που σήμερα έχουν.
    - Για δε τούς ΦΥΛΑΚΕΣ-ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ και τους ΚΑΘΑΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, αποφάσισαν να ενταχθούν στα Νοσοκομεία όπου υπηρετούν σε θέσεις ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, θέσεις που θα συσταθούν γι΄ αυτόν τον σκοπό.
    - Όσον ααφορά τούς Εργαζόμενους του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ και των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, δεν θα υπάρξει η διαδικασία της διαθεσιμότητας και έν ευθέτω χρόνο θα ενταχθούν στα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία, που για το ΝΝΘώρακος  είναι το Νοσοκομεί ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ το Νοσοκομείο ΑΙΓΙΟΥ.
          Νεώτερα και πιό αναλυτικά σε λίγο.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: