Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Το Σωματείο Εργαζόμενων του Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 11/12/15.


         Ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας όλους τους συναδέλφους, όλους τους φορείς και συλλόγους, τους απλούς πολίτες του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας και συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11-12-2015 ενάντια στις μεθοδεύσεις για την υποβάθμιση του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας και το σταδιακό μαρασμό έως το κλείσιμό του.
      Μα πιο πολύ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη νεολαία, τους μαθητές των σχολείων που τόσο αυθόρμητα αλλά τόσο συνειδητά έδωσαν βροντερό παρόν αντιστάθηκαν και διαδήλωσαν απαιτώντας ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.
      Δεσμευόμενοι από αυτή τη μεγαλειώδη παρουσία και αντίσταση δεν μπορούμε παρά να δώσουμε όρκο και λόγο τιμής ότι παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη πίστη τον αγώνα μας για την υπεράσπιση και την αναβάθμιση του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας που ιστορικά είναι από τα πιο ποιοτικά στη χώρα μας.
poreia1     Δεσμευόμαστε ακόμα ότι το βροντερό «ΟΧΙ» εργαζόμενων, φορέων και πολιτών δεν πρόκειται ποτέ να γίνει «ΝΑΙ» για συναίνεσή μας στις προσπάθειες της κυβέρνησης που με αντάλλαγμα την παραμονή της στην εξουσία, υποκύπτει αδιαμαρτύρητα στις εντολές των δανειστών επιχειρώντας μεταξύ άλλων να καταρρακώσει και να εξοντώσει τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
     Καλούμε το Υπουργείο Υγείας, τη Διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ., τους βουλευτές του Νομού μας και ιδιαίτερα αυτούς που εκπροσωπούν την κυβέρνηση (τυχαία άραγε η απουσία τους στο συλλαλητήριο;) που τόσο λαλίστατοι ήσαν προεκλογικά, να σταματήσουν το «κρυφτούλι» αποδεικνύοντας με δράσεις και πράξεις το ενδιαφέρον τους για το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ. Όχι με αόριστες υποσχέσεις. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ τέλειωσαν. 
       ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
                                      .........................................................
         Διαβάστε επίσης σχετικά, κάνοντας κλικ στον Σύνδεσμο που ακολουθεί:



Δεν υπάρχουν σχόλια: