Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ: «Τους χλευάζουν για το…μόριό τους»! Βολές του γνωστού ανδρολόγου για γυναίκες που με τα σχόλια και την συμπεριφορά τους ωθούν ακόμα και νεαρούς άνδρες στη…στυτική δυσλειτουργία!

1
         «Οι νέες γυναίκες φέρουν μεγάλη ευθύνη για τα σεξουαλικά προβλήματα νέων ανδρών», δηλώνει ο γνωστός ανδρολόγος Αριστομένης Γκέκας με αφορμή την διαπίστωση ότι έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις βιάγκρα και άλλων παρόμοιων, βοηθητικών φαρμάκων όχι μόνο στην Πάτρα αλλά γενικότερα στην χώρα μας.     
       «Οι νέες γυναίκες έχουν ξεπεράσει τα όρια του φεμινισμού και φέρονται στους άνδρες πολύ σκληρά. Ακόμη και όταν πρόκειται για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα», τονίζει ο κ. Γκέκας. Μιλώντας» έφερε ένα προσωπικό του παράδειγμα: «Βρισκόμουν με ένα φίλο σε ένα καφέ και άκουγα τη συζήτηση δύο νέων γυναικών για έναν άνδρα. Αυτά που του έσουρναν και οι λέξεις που χρησιμοποιούσαν για να τον μειώσουν δεν χρησιμοποιούνταν ούτε στην …Τρούμπα. Είναι δυνατόν αυτές οι γυναίκες να ‘ανεβάσουν’ έναν άνδρα;».
        Δεκάδες είναι οι άνδρες ακόμα και την ηλικιακής ομάδας 20 – 30 ετών που ζητούν  πληροφορίες σε σχέση με το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Γκέκας περιγράφει ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις:
* Νεαροί που φθάνουν στο σημείο να μην μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή γιατί μία από τις ερωτικές τους συντρόφους …γέλασε και τους είπε ευθέως και με ψυχρότητα ότι έχουν πρόβλημα με …την διάσταση του πέους τους.
* Νεαροί αντιμετωπίζουν πρόβλημα γιατί η ερωτική τους σύντροφος τους έθιξε ευθέως και με ψυχρότητα για τον τρόπο με τον οποίον κάνουν έρωτα.
* Άνδρες νεαρής ηλικίας στους οποίους παρουσιάστηκε έστω και μία φορά (ή και για πρώτη φορά) πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και η σύντροφός τους όχι μόνο τους αντιμετώπισε σαν σκουπίδι αλλά έφθασε στο σημείο …να τους βρίζει κιόλας!
* Άνδρες νεαρής ηλικίας που δηλώνουν ότι η σύντροφός τους έφθασε σε σημείο να τους χλευάζει (τόσο μετά από μία σεξουαλική επαφή όσο …και στις φίλες της) επειδή τους είχε τύχει κάποιο πρόβλημα.
«Από εκεί και πέρα δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Ο άνδρας μετά από μία τέτοια εμπειρία δεν μπορεί όχι μόνο να κάνει έρωτα με την ίδια κοπέλα, αλλά ούτε και με την επόμενη. Γιατί πάντα θα σκέφτεται ότι έχει πρόβλημα και ότι δεν μπορεί να το κάνει», προσθέτει ο κ. Γκέκας.
        Ο λεγόμενος «φαύλος κύκλος» είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τους νέους άνδρες. Μπορεί να περάσουν μήνες και να μην έχουν ξεπεράσει το πρόβλημά τους. Και αν η σύντροφός τους δεν τους βοηθήσει, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα.
      Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η επίσκεψη στον γιατρό. Μάλιστα ο γνωστός ανδρολόγος τόνισε ότι θα πρέπει το ζευγάρι να επισκέπτεται μαζί τον γιατρό του, ακόμη και αν το πρόβλημα αφορά μόνο τον άνδρα. Δυστυχώς όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνδρες έχουν ταμπού και προτιμούν να κρατούν «μυστικό» το πρόβλημά τους. Η προτιμούν να αναζητήσουν εύκολες λύσεις οι οποίες όμως στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι παροδικές και δεν εγγυώνται αποτελέσματα, κάποιες μάλιστα εξ αυτών μπορεί να είναι και επικίνδυνες.
Aναδημοσίευση από το Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: