Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Αγώνας δρόμου για να μην χαθεί το πολυώροφο του "Αγίου Ανδρέα"

       Αισιόδοξη πως δεν κινδυνεύει να χαθεί το έργο που αφορά το Πολυώροφο κτίριο του "Αγίου Ανδρέα" είναι η Περιφέρεια  -σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος"- παρότι το έργο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί στο τέλος του 2015, κάτι που δεν είναι εφικτό αφού απαιτείται τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών.
        Ο κίνδυνος εναπόκειται στο κομμάτι της χρηματοδότησης καθώς το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ που κλείνει στο τέλος του έτους. Ωστόσο η Περιφέρεια έχει ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών και διαπραγματεύσεων με την εταιρία που έχει αναλάβει την εργολαβία, ώστε να γίνει προπληρωμή με δέσμευση εκ μέρους του αναδόχου για ολοκλήρωση του έργου.
       Όσον αφορά τώρα τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου, αυτός έχει ενταχθεί στην επόμενη προγραμματική σύμβαση, έτσι δεν προκύπτει ζήτημα χρηματοδότησης.
       Να θυμίσουμε πως το έργο αφορά στην αναβάθμιση του πολυώροφου τμήματος του κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου, το οποίο αποτελείται από ένα υπόγειο, ισόγειο και 7 ορόφους, εκτέλεση οικοδομικών και Η/Μ εργασιών καθώς και προμήθεια - εγκατάσταση Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού στο εν λόγω κτίριο.
Aναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: