Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Τι πραγματικά προβλέπει το νέο μισθολόγιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Αναλυτικοί πίνακες για όλα τα μισθολογικά κλιμάκια

          Παρά τα όσα είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, περί αυξήσεων στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, το μισθολόγιο που έφερε και ψήφισε στη Βουλή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι παρά ένα ακόμα μισθολόγιο απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα των μνημονιακών κυβερνητικών δεσμεύσεων, για συγκράτηση και περιορισμό του συνολικού μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο.
        Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις του Αν. Υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, ο οποίος στη Βουλή παραδέχτηκε ότι με το νέο μισθολόγιο θα υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση πόρων για το Δημόσιο την 4ετία 2016-2019, αφού όπως είπε,  το ύψος των δαπανών που θα προκύψει από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου είναι πολύ μικρότερο από εκείνο που θα προέκυπτε από την εφαρμογή του προηγούμενου μισθολογίου. 
          Οι υποτιθέμενες μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, όπου αυτές υπάρχουν, δεν ξεπερνούν κατά μέσο όρο τα 15 ευρώ μικτά.

         Για το τι  πραγματικά προβλέπει αυτό το νέο μισθολόγιο για τους Δημοσίους Υπαλλήλους και τους σχετικούς αναλυτικούς πίνακες για όλα τα μισθολογικά κλιμάκια, μπορείτε να τα διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

                                         ......................................
        Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί, δείτε την σύγκριση  των ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ του Ν.4024/2011 και του Ν.4354/2015, καθώς και τις σχετικές απώλειες  στα μισθολογικά μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: