Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Από την Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται Φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων .

Συνάδελφοι,
       Ο νόμος 4489/2017 αρθρ.36 παρ.2 ορίζει ότι οι αξιολογούμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τα φύλλα Αξιολόγησης και να τα υποβάλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την δημοσίευση του Νόμου.
          Η προθεσμία έληξε  την Δευτέρα 2/10/2017.
        Από την Τρίτη 3/10/2017 τα πρωτόκολλα των Νοσοκομείων παρανομούν όταν δέχονται φύλλα Αξιολόγησης κατόπιν σιωπηρών παρατάσεων που δίνουν οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Οι Διοικητές θέλουν να συνεχίσουν τους εκβιασμούς για να σπάσει η Απεργία – Αποχή κατά των Αξιολογήσεων. Οφείλουμε να πατάξουμε τέτοιες Απεργοσπαστικές μεθοδεύσεις με δυναμικές ενέργειες των Διοικήσεων των Σωματείων και των εργαζομένων.
       Από την Τρίτη 3/10/2017 θα πρέπει να οργανωθούν καταλήψεις στις γραμματείες των Νοσοκομείων και στα Γραφεία των Διοικητών των Νοσοκομείων προκειμένου να σταματήσουν να δέχονται αυτοαξιολογήσεις και να χορηγούν πρωτόκολλα εμπιστευτικά ή μη.
         Η κα Γεροβασίλη ας αναλάβει το πολιτικό κόστος της αποτυχίας της και να ψηφίσει νέο εκβιαστικό νόμο.
         Όσα φύλλα Αξιολογήσεων κατατέθηκαν χθες 3/10/2017 είναι άκυρα.
Να ζητήσετε να ακυρωθούν τα πρωτόκολλά τους.
Συνάδελφοι,
         Το επόμενο διήμερο περιμένουμε γραπτώς και αναλυτικά τα ποσοστά συμμετοχής στην Απεργία – Αποχή κατά της Αξιολόγησης. Θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία.
             Μας φοβούνται.
                   Νικάμε.
      Δεν εκβιαζόμαστε.
Από την  Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: