Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για την υπόθεση της Υποδιοικήτριας του ΝΝΘώρακος.



ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό
ΘΕΜΑ: «Πρωτοφανές σκάνδαλο με υπάλληλο του Νοσοκομείου Ρίου»
Είναι πρωτοφανή όσα συμβαίνουν στην κομματοκρατούμενη από τους ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ Δημόσια Υγεία.  Τα τελευταία 22 χρόνια, υπάλληλος του Νοσοκομείου Ρίου λάμβανε παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έγινε καταλογισμός σε βάρος της από το  Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με δυο αποφάσεις, να επιστρέψει πάνω από 100.000 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών.  
Το τραγελαφικό είναι πως η συγκεκριμένη υπάλληλος επιβραβεύτηκε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Διορίστηκε Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, αλλά εν συνεχεία το εν λόγω νοσοκομείο συγχωνεύθηκε με το Γ.Ν. Πατρών. Ένα χρόνο τώρα η εκλεκτή της Κυβέρνησης  παραμένει Διοικήτρια σε νοσοκομείο φάντασμα. Άρα το κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθεστώς διατηρεί ένα νοσοκομείο πια με δύο Διοικητές, με ανάλογη αλλαγή του οργανισμού .
Το διακεκριμένο στέλεχος των πολιτικών υγείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό Διοικητή νοσοκομείου, δηλαδή εισπράττει καθαρά το ποσό των 2.100 ευρώ/μηνιαίως. Από τον μισθό της παρακρατείται το ποσό των 266 ευρώ το μήνα, το οποίο και αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Άρα το χρέος θα εξοφληθεί μετά από 50 χρόνια. Ο απόλυτος κομματισμός και η καθεστωτική διαφθορά επιβραβεύονται με παχυλούς μισθούς σε ημέτερους, την ώρα που οι πολίτες ζουν στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το μέλλον τους. Το Υπουργείο Υγείας συγκαλύπτει αυτό το σκάνδαλο, ενώ γνωρίζει την αλήθεια. 
Ερωτάται οκ. Υπουργός:
1)Γιατί η πρώην υπάλληλος λαμβάνει ακόμα τον μισθό της Διοικήτριας και τι προτίθεται να κάνει ο κ. Υπουργός για το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε


Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: