Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΔΕΔΥ: Fake news από την Υπουργό;

        Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με αφορμή δημοσιεύματα, που φαίνεται πως προέρχονται από το γραφείο της κ. Γεροβασίλη και αναφέρονται σε δήθεν «απόρριψη από το ΣτΕ προσφυγής υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου, ο οποίος ζήτησε να κριθεί ως αντισυνταγματική η τροπολογία Γεροβασίλη, με την οποία αποκλείονται από τις κρίσεις προϊσταμένων όσοι δεν συμμετάσχουν στην αξιολόγηση στο Δημόσιο», επισημαίνει τα εξής:
1.   Το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα ψευδές. Καμία τέτοια απόφαση απόρριψης από το ΣτΕ δεν υπάρχει, αφού η προσφυγή του συγκεκριμένου συναδέλφου κρίθηκε από το Εφετείο Ιωαννίνων, λόγω αρμοδιότητας, και όχι από το ΣτΕ. Ο συνάδελφος δικαιώθηκε πλήρως και με προσωρινή διαταγή του Εφετείου Ιωαννίνων στις 13/03/2018 έγινε δεκτός στις κρίσεις. Ταυτόχρονα ο συνάδελφος, με την νομική στήριξη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κέρδισε και τα ασφαλιστικά μέτρα.
2.   Οι προσφυγές που έγιναν στο ΣτΕ δεν έχουν κριθεί ακόμη. Οι προσφυγές θα κριθούν οριστικά στις 4 και στις 25 του Οκτώβρη 2018. Τα, δε, ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν θα κριθούν τις επόμενες μέρες.
3.   Η παραπληροφόρηση που επιχειρεί η κ. Γεροβασίλη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
                                                             Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: