Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσφατη περιοδεία Κυβερνητικού Βουλευτή στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία της Πόλης μας.

         Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως πληροφορηθήκαμε και εμείς από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κυβερνητικός Βουλευτής επισκέφθηκε τα Νοσοκομεία της Πόλης μας, το Γ.Ν ΠΑΤΡΑΣ και το ΠΠΝΡ, μια επίσκεψη που οφείλουμε να πούμε ότι σαφώς μας προβλημάτισε.
        Κατ΄ αρχήν μας προβλημάτισε γιατί το έν λόγω στέλεχος, στο αποκορύφωμα των καταγγελιών της ΠΟΕΔΗΝ για την Υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, συναντήθηκε μαζί της όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς να αναφερθεί για το γεγονός, ενέργεια που σαφώς μας αφήνει να πιστεύουμε ότι όλα είναι γνωστά και συνειδητές επιλογές του  κυβερνώντος  κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ό οποίος ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι ΠΟΙΕΙ την ΝΗΣΣΑΝ.
     Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι αυτή η επίσκεψη μας προβλημάτισε επιπλέον  και για τους παρακάτω λόγους:
        -   Τόσο γιατί επί 3 ολόκληρα χρόνια, όχι μόνον δεν είδαμε κανέναν κυβερνητικό Βουλευτή, απεναντίας παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τους είδαμε να μας γυρίζουν την πλάτη, να μην ενδιαφέρονται γι΄ αυτά  και το χειρότερο να μην συμμετέχουν ούτε κάν στη σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ που καλέσαμε γι΄ αυτά τα προβλήματα.
      - Όσο και γιατί αυτή η επίσκεψη δεν είχε στην ατζέντα της συναντήσεις με τους Εκπροσώπους των Εργαζόμενων, τα νομιμα και καταστατικά κατοχυρωμένα όργανα των Εργαζόμενων και των Ιατρών και στα δύο Νοσοκομεία, πέρα από τους κομματικούς παράγοντες που είδαμε στο ΠΠΝΡΙΟΥ. Φαίνεται ότι οι αυτοαποκαλλούμενοι ¨αριστεροί¨ , με την συντηρητική τους στροφή ξέχασαν τις ευαισθησίες τους απέναντι στους Εργαζόμενους και τους φορείς τους.  
     - Αλλά και γιατί δεν ακούσαμε τίποτε, πέρα από τα ευχολόγια, για τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου. Δεν ακούσαμε δηλ. τίποτε για:
·        Τα κτιριακά μας προβλήματα και τον εκρεμή Οργανισμό μας.
·        Την Υποστελέχωσή μας και την Υποχρηματοδότησή μας.
              ·        Για την μη λειτουργία του Αιμοδυναμικού, της φλουροαγγειογραφίας,  
                       της OCP, των Μαστογραφιών, των λιθοτριψιών κλπ άλλων 
                       δυνατοτήτων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, που παρά τις σχετικές καταγγελίες μας 
                       δεν είδαμε κανέναν να ευαισθητοποιείται, ούτε την Διοίκηση, που   
                       αδιαφορεί συνειδητά και επικίνδυνα για τα ζητήματα που θέτουν οι 
                        Εργαζόμενοι.
·      Για τις ελλείψεις υλικών κλπ άλλων προβλημάτων που η Διοίκηση δεν επιλύει.
         Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεστε αυτή η επίσκεψη, που αφήνει παγερά αδιάφορους τους Εργαζόμενους και τους πολίτες που βιώνουν την αρνητικότατη κυβερνητική πολιτική και σ΄ αυτόν τον τομέα. Για μας  ήταν μια επίσκεψη ρουτίνας για το θεαθείναι, για να δείξουν στους πολίτες ότι τάχα ενδιαφέρονται γι΄ αυτούς, μια επίσκεψη που μας αφήνει με πλείστα ερωτηματικά και προβληματισμούς για τον σκοπό της  πραγματοποίησή της.                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: