Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Σχετικά με το ΑΛΑΛΟΥΜ στα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ μας.


          Μετά από  μια κυοφορία 10 και πλέον μηνών, η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας επιχείρησε χθες να λήξει την ομηρεία στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας τους, το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ,  το τελευταίο χρονικό διάστημα.

        Έτσι λοιπόν  χθές με μια ΑΣΤΕΙΑ και ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ διάταξη που ψήφισαν, με μια ¨κουζουλή¨ διατύπωση, επιχείρησαν να κουκουλώσουν τις ¨συνειδητές αστοχίες τους¨ όπου ναι μεν συστήνεται ένα ΝΠΔΔ με ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, αλλά δυστυχώς δεν προσδιορίζει με ποιο προσωπικό.

                 αν το θέλετε καλύτερα

Δεν αναφέρουν πουθενά,  που  πηγαίνει το προσωπικό και των δύο Νοσοκομείων, το οποίο, αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας τις ¨καθησυχαστικές δηλώσεις ¨του Διοικητή στα ΜΜΕ, μάλλον βλέπουμε μία σαθρή και μη νομικά καλυμμένη ομαλοποίηση της κατάστασης του Νοσοκομείου, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ¨ΕΚΡΑΓΕΙ¨.

         Προς αυτήν την κατεύθυνση, θα ζητήσουμε ΑΜΕΣΑ σχετική ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, προκειμένου να μας δοθούν επίσημες και φερέγγυες απαντήσεις, εν΄ όψει της ΓΕΝΙΚΗΣ μας ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, για την σχετική ενημέρωση των μελών μας, αλλά και για ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, δεδομένου ότι ο Διοικητής με αφορμή το αλαλούμ του Οργανισμού, ετοιμάζει ¨τοποθετήσεις¨ του Προσωπικού στο νέο πλαίσιο παρ’ ότι δεν έχει αυτήν την δικαιοδοσία και το χειρότερο πογκρόμ διώξεων, ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, το μόνο που τον ενδιαφέρει μετά τον παραγκωνισμό στελεχών.

         Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε, όλα αυτά που ειπώθηκαν χθες στη Βουλή, από τον Βουλευτή Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ τον Κον Παπαθεοδώρου, τις καταγγελίες για την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος, καταγγελίες για τις οποίες κρύπτεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και για τις οποίες θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρέμβει η Δικαιοσύνη, όπως έχει γίνει για άλλες τέτοιες ίδιες σχετικές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: