Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Η συνέχεια των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ μας για το χάος στα του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

                                              

                             ΤΟ  ΣΙΡΙΑΛ  με  τον  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 Με τις ΑΣΑΦΕΙΕΣ, τις ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ τις ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ k ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ¨ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ¨  
        Μπορεί να πέρασε στη Βουλή η τροποποιητική διάταξη ¨διευθέτησης του ΛΑΘΟΥΣ¨, αυτή όμως παρά την 10άμηνη και πλέον κυοφορία της ήταν και είναι πρόχειρη και ευκαιριακή,  διακατέχεται από ΑΣΑΦΕΙΕΣ και το χειρότερο  δεν υπάρχει πουθενά  η      άκρως αναγκαία και απαραίτητη διάταξη ένταξης του Προσωπικού και των δύο Νοσοκομείων (ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ και ΝΝΘ) στο νέο και ενιαίο ΝΠΔΔ, με την επωνυμία ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ¨.
             Ζητήματα
Που τέθηκαν στην προχθεσινή συνάντησή μας με την Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, όπου παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου
             Οι οποίοι
Εμμέσως πλην σαφώς είδαν το ¨κενό¨, για το οποίο είπαν ότι θα προωθήσουν τις παρατηρήσεις μας και τους προβληματισμούς μας ΑΜΕΣΑ στο Υπουργείο, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες επίσημες διευθετήσεις, που θα πρέπει να αποτυπωθούν με σαφήνεια στον Οργανισμό.
        Αξίζει να επισημάνουμε ότι, σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη συνάντηση, ζητήσαμε ο Διοικητής να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια, εάν και εφ΄ όσον δεν διευθετηθεί επίσημα και νόμιμα,  το όντως σοβαρό και υπαρκτό πρόβλημα.
                Εν αναμονή  λοιπόν των επίσημων  και σοβαρών απαντήσεων
        που θα βάζουν επιτέλους –τέλος στο ΣΙΡΙΑΛ και την ταλαιπωρία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: