Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Σχετικά με την χθεσινή μας ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

        Πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, η  κινητοποίησή μας, για την μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, που μεθοδεύει η κυβέρνηση καθ΄ υπόδειξη των δανειστών.






Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της κινητοποίησης, της 4ωρης ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, πέρα από την συμμετοχή μας σ΄ αυτήν και την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην πύλη του Νοσοκομείου, είχαμε και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε, όπου στην πολύωρη συζήτηση με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, θέσαμε τα εξής ζητήματα:   
- Κατ΄ αρχήν τα ζητήματα της κινητοποίησης, αιτήματα που είχαν να κάνουν με την μη περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας, την ένταξή μας στα Β.Α.Ε και την επέκταση της ειδικής άδειας, αιτήματα για τα οποία ζητήσαμε από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε να επικοινωνήσει ενώπιόν μας με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να ακούσουμε και εμείς, εκεί επιτόπου, επίσημα τις σχετικές θέσεις και απόψεις τους, τις όποιες εξελίξεις γι αυτά.

- Με την γνωστή και μάλιστα επί 10άμηνο, εκκρεμότητα με τον Οργανισμό, την ανυπαρξία Δ.Σ και Υπηρεσιακού και την ¨ξεχασμένη¨ μελέτη για την ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ.
- Με την λειτουργία του ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟΥ, όπου οι επιπολαιότητες του Διοικητή και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο εν λόγω τμήμα, προβλήματα  που εγκυμονούν κινδύνους και που δεν θα αποδεχθούμε να συνεχίσουν να υφίστανται.

           - Το μεγάλο έλλειμμα συνεργασίας με την Διοίκηση, την 
αφερεγγυότητα του Διοικητή και πολλές άλλες απαράδεκτες πρακτικές, 
που από τούδε και στο εξής για την επίλυση του όποιου προβλήματος μας,  θα οδηγούμαστε στην Υ.Πε και μάλιστα με κινητοποιήσεις.  
   Για όλα αυτά  τα προαναφερόμενα βρισκόμαστε εν αναμονή των απαντήσεων του Διοικητή προκειμένου να προσδιορίσουμε την στάση μας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: