Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Πάνω από 35. 000 ευρώ η "μαύρη τρύπα" στο κυλικείο των εργαζομένων του ΠΓΝΠ


       Ενάμιση χρόνο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης για την οικονομική διαχείριση του κυλικείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Ρίου, αρχίζει να αποκαλύπτεται το μέγεθος της ζημιάς ,

       Οι ορκωτοί λογιστές ανακάλυψαν, μετά από την έρευνα που έκαναν, πως το μέγεθος της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του κυλικείου ανέρχεται στις 38 χιλιάδες ευρώ.

      Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2017. Πρόκειται για το ένα από τα τρία κυλικεία στο νσοοκομείο του Ρίου  το οποίο το  διαχειρίζεται οικονομικά το σωματείο εργαζομένων. Τα έσοδα από το κυλικείο, που τους είχε παραχωρηθεί από παλαιότερες διοικήσεις του νοσοκομείου, πηγαίνουν για δράσεις του συνδικαλιστικού οργάνου.

      Επί θητείας Πισιμίση, έγινε γνωστό πως από το ταμείο του κυλικείου έλλειπαν χρήματα και η υπόθεση πήγε, με πρωτοβουλία του τότε διοικητή, στον Εισαγγελέα. Μετά τις αποκαλύψεις παραιτήθηκε η τότε πρόεδρος του Σωματείου, ενώ έγινε γνωστό πως τα χρήματα επιστράφηκαν από το άτομο, μέλος του τότε Δ.Σ., που τα είχε πάρει. Η υπόθεση, πάντως, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν, έχει ακόμη «βάθος», κάτι που καλείται να φωτίσει η έρευνα της Δικαιοσύνης.
Αναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: