Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Έβαλαν το "λύκο να φυλάει τα πρόβατα". Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας εργάζεται τώρα στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Θριάσιου Νοσοκομείου.

         Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία και την σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου τώρα που αποκαταστάθηκε η υγεία του, επέστρεψε και εργάζεται κανονικά στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο στο Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.
       Το εν λόγω γραφείο συστήθηκε με το ν. 4368/2016 για να εξασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
         Διευθετεί υποθέσεις που απορρέουν από την άσκηση του δικαιώματος του πολίτη για την υγεία του, αποσκοπώντας στην εξομάλυνση και εξάλειψη δυσλειτουργιών που παρεμποδίζουν την εξυπηρέτησή του, κατ’ επέκταση και το έργο των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα με απώτερο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Το γραφείο υπάγεται απ’ ευθείας στον Διοικητή.
        Άλλοι υγειονομικοί υπάλληλοι με πλαστά πτυχία κατώτερων κατηγοριών οδηγήθηκαν στη φυλακή ή διώκονται για κακουργήματα. Για το πρώην Διοικητή «ούτε γάτα ούτε ζημιά».
        Υπηρεσιακά στελέχη Νοσοκομείων που υποπίπτουν σε παραπτώματα διαπιστωμένα από το ΣΕΥΠ πολύ μικρότερης ευθύνης από τον πρώην Διοικητή της Νίκαιας (πλαστά πτυχία, υπόθεση κυλικείου) με βάση το ν. 4325/2015 με απόφαση Διοικητή τίθονται σε αργία.
        Ομπρέλα προστασίας από Πολάκη. Περιμένουν υποτίθεται να συνεδριάσουν τα Πειθαρχικά Όργανα όταν και όποτε συσταθούν. Περιμένουν να ξεχασθεί η υπόθεση.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: