Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΑΠΕΧΟΥΜΕ από τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.


                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες  και Συνάδελφοι

         Στα πλαίσια των αποφάσεων της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.

         Διευκρινίζουμε ότι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ,  από ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ που συνδέεται με την αξιολόγηση, αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση όλων των συναδέλφων και είναι ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ, βάσει της ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΑΔΕΔΥ, που έχει επιδοθεί σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ από την 22/4/19.
         ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενισχυτικά, πέρα από τις επιστολές και γνωστοποιήσεις του Σωματείου μας για όλους μας, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προμηθευτούν από το Σωματείο και να καταθέσουν και την παρακάτω σχετική δήλωση.                                                                    
                                                       ΠΡΟΣ: Το Δ.Σ. του Συλλόγου  Εργαζομένων ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨                                   ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ 
          Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………………………. που υπηρετώ στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ¨,  δηλώνω, ότι συμμετέχω στην απεργία –αποχή, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολόγησης και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογητής ή αξιολογούμενος.
            Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας.  Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.
                                                                                                                  ΠΑΤΡΑ  6./5/2019
                                                                        Ο Υπάλληλος    

                                                Δ.Σ   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: