Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σχετικά με την ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

         Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου η πληθώρα των θεμάτων ήταν θέματα οικονομικά του Γρ. Προμηθειών, ενδιαφέρουσα ηταν η απόφαση για την προκήρυξη διαγωνισμού πρόσληψης 3 Εργατών και 2 Ατόμων στην Ασφάλεια, με ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, έναντι των 5 ανά ειδικότητα  που  διεκδίκησε ο Εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ Κώστας Πετρόπουλος ο οποίος σαφώς επεσήμανε την πάγια θέση του Σωματείου μας για πρόσληψη ΜΟΝΙΜΟΥ και ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
       Επίσης, από τα 68 συνολικά θέματα που συζητήθηκαν, θέματα που μπορείτε να διαβάσετε και πάλι στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Aced698e6-93a5-4712-ae6c-fff946885a8a), ενδιαφέρον  είχε το θέμα που αφορούσε την λειτουργία των Ολοήμερων Ιατρείων, θέμα που είχε ζητήσει να έλθει προς συζήτηση ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ Κώστας Πετρόπουλος και στο οποίο πάρθηκε η απόφαση, να βγεί πρόσκληση ενδιαφέροντος, τόσο για τούς τομείς των υπευθύνων, όσο και για τις εργασίες που προσφέρονται από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής και την αναπληρώτριά της Τομεάρχη.
       Τέλος σημαντικό θέμα ηταν και η έγκριση πρόσληψης Προσωπικού για την υλοποίηση της πράξης  
    «Ενίσχυση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας» για την παροχή υπηρεσιών κατ΄ οίκον νοσηλείας» με κωδικό ΟΠΣ 5033673 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδα» 2014-2020»

Δεν υπάρχουν σχόλια: