Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Οι άστεγοι που κοιμούνται στους χώρους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ "Σύγχρονος Διοικητικός τρόπος επιβολής της καθαριότητας"

Οι άστεγοι που κοιμούνται στους χώρους του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
«Σύγχρονος Διοικητικός τρόπος επιβολής της καθαριότητας».
Δείτε φωτογραφίες
      Το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας, έχει κατακλεισθεί από αστέγους. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Παρότι την αναδείξαμε πολλές φορές φαίνεται ότι της Διοίκησης «δεν ιδρώνει το αυτί».
       Τις ακαθαρσίες τους (κόπρανα, ούρα, αποφάγια) τα συναντάς παντού στους διαδρόμους ειδικά στα υπόγεια του Νοσοκομείου, όπου στεγάζονται και υπηρεσίες. Τα στρώματα και οι κουβέρτες παραμένουν εκεί όλη την ημέρα για να υποδεχθούν το βράδυ τους αστέγους.
      Τα Νοσοκομεία δεν είναι χώροι τα οποία μπορούν με όλο το ρουχισμό να φιλοξενούν αστέγους, οι οποίοι αφοδεύουν, ουρούν, τρώνε στους διαδρόμους των κλινικών. Μετά αναρωτιούνται γιατί έχουμε 1627 θανάτους κατ’ έτος από Νοσοκομειακές Λοιμώξεις.
       Εάν η Διοίκηση θέλει να στεγάσει τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, να αναζητήσει Προνοιακή Μονάδα στη Θεσσαλονίκη.
       Το μείζον αυτό ζήτημα Υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο του Νοσοκομείου, η Διοίκηση του ΑΧΕΠΑ τα αντιμετωπίζει με «σύγχρονη Διοικητική μέθοδο». Αναρτήθηκαν ανακοινώσεις που είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτες!!!
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: