Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Ε Οχι και έργο στην ΥΓΕΙΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ...Κε Μάρκου.

               Δεν είχαμε σκοπό να εμπλακούμε στα της προεκλογικής περιόδου, αναγκαζόμαστε  όμως  λόγω των προκλητικότατων αναφορών κάποιων υποψηφίων, για τον χώρο της υγείας, όπως του κου Μάρκου, του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο απαντώντας, επισημαίνουμε  τα εξής:

1.     Κατ αρχήν είναι τραγικό πολιτικό λάθος, είναι ντροπή και πρόκληση να οικειοποιείτε  κάποιος, για λογαριασμό του κόμματος του, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την αποπεράτωση την ολοκλήρωση ενός έργου, του Γ.Ν.Πατρών, μια αποπεράτωση και επαναλειτουργία που ήταν δρομολογημένη από άλλους, απ’ αυτούς που είχαν χρηματοδοτήσει αυτό το έργο και αυτοί σαφώς δεν είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη συμμετοχή αυτής της κυβέρνησης, στο εν λόγο έργο ήταν τα σχετικά εγκαίνια, όπου φέρθηκε μικρόψυχα και στα οποία παραβρέθηκε και ο κος Μάρκου ως ΜΠΟΞΕΡ ενάντια στους Συνδικαλιστές και τους Εργαζόμενους, όπως καταμαρτυρά  και η συνημμένη φωτογραφία, υβρίζοντάς τους και αποκαλώντας τους   cosa nostra, γιατί τους χαλούσαν την φιέστα οικειοποίησης του έργου, κάτι που επιδιώκει και πάλι  με την σχετική ανακοίνωση του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
2.     Να μην καυχιέται για την μεταστέγαση του 409 και του ΝΝΘώρακος, γιατί πέρα από την εγκατάλειψη των υποδομών, όπου αυτά στεγάζονταν, ένα κτίριο στολίδι που παρέλαβαν, αυτό του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ,  με τις επιπολαιότητές τους το μετέτρεψαν σε έναν δυσλειτουργικό χωροταξικό εφιάλτη, που μας ταλαιπωρεί καθημερινά και θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί για πολύ καιρό ακόμη. Η κακήν κακώς προαναφερόμενη μεταστέγαση έγινε άναρχα, καταπατώντας τους σχεδιασμούς που υπήρχαν και μάλιστα με παρεμβάσεις που εγκυμονούν κινδύνους, όπως η περίπτωση της πνευμονολογικής κλινικής με τα φυματικά περιστατικά, όπου και ο ίδιος έχει εγκληματικές ευθύνες.
3.     Είναι θράσος να ομιλεί για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, την στιγμή που αυτή έχει καταρρεύσει εντελώς. Μια επίσκεψη στα κέντρα υγείας του Νομού μας και όχι μόνον, όπως το Κ.Υ Ερυμάνθειας, θα επιβεβαιωθούν πλήρως τα λεγόμενα μας.
4.     Επίσης είναι  προκλητικότατο και ντροπή να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, για περαιτέρω ενίσχυση του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και να την στηρίζει σε μια ΔΩΡΕΑ, αν είναι δυνατόν….  
        Είναι πρόκληση να ομιλούν και γι αυτό το Νοσοκομείο, που το είχαν εγκαταλείψει επί αρκετό χρόνο, ακόμη  και Διοικητικά, ένα νοσοκομείο που για χάρη των  κομματικών τους παιχνιδιών το άφησαν ακέφαλο - στην τύχη του για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
5.     Τέλος, σε ότι αφορά την στελέχωση των Νοσοκομείων, εδώ ¨όντως έκαναν έργο¨…..επανέφεραν τον θεσμό των ελαστικών σχέσεων εργασίας, όχι για στηρίξουν το σύστημα, αλλά για να δημιουργήσουν στρατιές ομήρων για τις εκλογικές τους ανάγκες. Δυστυχώς όμως, σε αυτόν τον τομέα οι αριθμοί των τεράστιων κενών, καταμαρτυρούν την κατάσταση που καθημερινά ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα που οι αυτοαναγορευόμενοι  αριστεροί ήθελαν να το εξαφανίσουν, όπως εξαφάνισαν την ελπίδα του λαού..
     Αυτός λοιπόν ο κύριος, που λειτούργησε ως ΜΠΟΞΕΡ και υβριστής Εργαζομένων και Συνδικαλιστών και που  είναι σήμερα υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενος την κυβερνητική θέση που κατέχει, προσπαθεί με ψέματα να ωραιοποιήσει μια κατάσταση, για την οποία είμαστε καθημερινά στους δρόμους, για να αρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού, την οποία ομολογουμένως δεν σεβάστηκαν ως κυβέρνηση καθόλου, γιατί συνεργαζόμενος με την άκρα δεξιά του καμένου και με τις  κολοτούμπες τους, ισοπέδωσε μαζί με την ελπίδα και το σύστημα υγείας της χώρας μας, ένα σύστημα που καθημερινά ταλαιπωρεί τους πολίτες, μέσα από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση του και τα κατώτερα των περιστάσεων στελέχη τους που το Διοικούν.
     Βέβαια κλείνοντας να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύουν ότι πρόσφεραν έργο στην Υγεία, η καλύτερη απόδειξη είναι το χάος που έχουν δημιουργήσεις με τον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, όπου επί δύο και πλέον χρόνια δεν μπορούν να διατυπώσουν σωστά το περιεχόμενο και τις διατάξεις, λάθη και παραλήψεις που μας άφησαν για πάνω από ένα χρόνο χωρίς Δ.Σ, χωρίς Οργανισμό, χωρίς Προϋπολογισμό και το χειρότερο με μια χύμα κατάσταση που λόγω της ανικανότητάς τους και όχι μόνον  συνεχίζεται ακόμη.    
                  ….δυστυχώς η χαώδης κατάσταση σε όλο της το μεγαλείο…..
                                    αυτοί είσαστε ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κύριε Μάρκου, 
                      πέρα από ΜΠΟΞΕΡ και ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ  ΧΑΟΣ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: