Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

       Σας κάνουμε γνωστό ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, ενα απο τα θέματα που είναι γιά συζήτηση είναι και το παρακάτω, η χορήγηση της ειδικής άδειας για τούς Τραυματιοφορείς, ένα θέμα που προέκυψε μετά την αποστολή της σχετικής επιστολής μας, που παρακάτω σας κοινοποιούμε και η οποία δυστυχώς δεν ελήφθη υπ΄ όψιν στο σύνολό της.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ: 
..........................................................................................................

69.     Χορήγηση ειδικής άδειας στους μεταφορείς ασθενών του Νοσοκομείου.
.........................................................................................................
       Πρακάτω σας κοινοποιούμε την σχετική επιστολή η οποία εστάλη στη Διοίκηση στις 24/6/19 και η οποία είναι συνέχεια άλλης προηγούμενης που είχε σταλλεί την 2/4/19 και που δυστυχώς τα αντανακλαστικά της Διοίκησης ήταν και είναι απαράδεκτα.

Αριθμ. Πρωτ:……..158.                            ΠΡΟΣ:    -   Διοίκηση 6ης Υ.Πε.
Πάτρα……….….24.6.19.                                           -  Διοίκηση Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ
                                          
     Επανερχόμενοι στην υπ΄ αριθ. 87/2.4.19 επιστολή μας, για την χορήγηση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, του άρθρου 105 του Ν. 2071/1992, όπως αυτή επεκτείνεται με τις νέες τροποποιητικές διατάξεις
         Επισημαίνοντάς σας τα εξής:
Α). Κατ΄ αρχήν την εκπνοή των προθεσμιών χορήγησής της για το 2018, όπου οι κείμενες διατάξεις ορίζουν το πρώτο 6άμηνο του 2019.
Β). Την εκκρεμότητα  σε ότι αφορά την απάντηση-έγκριση της 6ης Υ.Π, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν για τους Συναδέλφους στο Κυτταρολογικό και παθολογοανατομικό.
Γ). Την ανάγκη άμεσου σχετικού προγραμματισμού, δεδομένου ότι πέραν της προαναφερόμενης άδειας του 2018 και του 2019, υπάρχουν οι Κανονικές Άδειες της τρέχουσας χρονιάς αλλά και προηγούμενων ετών.
      Με δεδομένη την φιλοσοφία των σχετικών διατάξεων, για την επέκταση αυτής της άδειας στις ειδικότητες όπου αυτές εργάζονται  και εκτίθενται σε κίνδυνο, εξυπακούεται ότι αυτή η άδεια επεκτείνεται και σε αυτούς τους Συναδέλφους, που φέρουν την ειδικότητα και που εργάζονται σε τμήματα που δεν περιγράφονται με σαφήνεια, όπως η τοξικολογία, το εργαστήρι ηλεκτρονευροφυσιολογίας κλπ.
               Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες σχετικές ενέργειες.
                                                ...........................................
     Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχες επιστολές έχουν σταλλεί τόσο από την Προϊσταμένη Παραϊατρικών Επαγγελμάτβν, την Συναδέλφισσα Σκοτσιμάρα, όσο και από την Προϊσταμένη του Αιματολογικού, την Συναδέλφισσα Κατσαρού. 
     Δοθείσης της ευκαιρίας να σας γνωστοποιήσουμε οτι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας και εκπρόσωπος των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοασοκομείου, Κώστας Πετρόπουλος, στα πλαίσια του προαναφερόμενου θέματος, θα παρέμβει για την χορήγηση αυτής της άδειας στο σύνολο του  Προσωπικού που την δικαιούται και πρέπει να την πάρει, βάσει των κείμενων διατάξεων και βεβαίως του αντικειμένου της δουλειάς που επιτελεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: