Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για την Κινητοποίηση της 16ης Ιουλίου.

      Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, χαιρετίζει τούς Εκατοντάδες – Χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στη μεγαλειώδη Συγκέντρωση πού πραγματοποιήθηκε χθες 16.7.13 στη Πόλη μας, από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στα πλαίσια της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ που είχαν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.
         Οι Εργαζόμενοι με την χθεσινή τους ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ έστειλαν ένα αποφασιστικό μήνυμα στην Κυβέρνηση και στην Τρόϊκα, ότι η λαθεμένη πολιτική τους ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. Οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, η ΔΙΑΛΥΣΗ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΔΟΜΩΝ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Κοινωνικών αγαθών, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
       Οι Εργαζόμενοι του Δημοσίου, του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, του Ιδιωτικού Τομέα, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Νέοι και Νέες απασχολούμενοι σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις,  έδωσαν το παρών στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, για τις καταστροφικές πολιτικές που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζονται σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας από την Ελληνική Κυβέρνηση, σε συμφωνία με την Τρόϊκα, ΟΛΟΙ ήταν παρόντες και δυναμικοί, εκτός από τούς καταστηματάρχες της Πόλης οι οποίοι αν και  η τύχη τους, που κατανοούμε πλήρως εξαρτάται άμεσα από τις καταστάσεις που βιώνουν οι Εργαζόμενοι, παρέμειναν ακόμη μία φορά προκλητικότατα ανοικτοί.
         ΄Όλοι οι συγκεντρωθέντες έστειλαν το μήνυμα σε Κυβέρνηση και Τρόικα, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, όσο θα συνεχίζεται αυτή η ΑΝΑΛΓΗΤΗ πολιτική, των Απολύσεων, των μειώσεων σε Μισθούς και Συντάξεις, της Φορολεηλασίας, της Υποβάθμισης των Ασφαλιστικών μας Δικαιωμάτων και της κατάργησης των Κοινωνικών Αγαθών, όσο θα συνεχίζεται η πολιτική της ύφεσης πού τροφοδοτεί την ανεργία, καταστρέφοντας την οικονομία και την Κοινωνία.
        Ο Αγώνας των Εργαζόμενων Συνεχίζεται και θα συνεχίζεται ΕΝΑΝΤΙΑ στην πολιτική που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση, που οδηγεί στο κλείσιμο Οργανισμών, Επιχειρήσεων και Εργοστασίων, πολιτική που διευρύνει την Ανεργία και φτωχοποιεί την Κοινωνία.
        Μοναδική απάντηση στη βαρβαρότητα είναι η ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην πολιτική της Κυβέρνησης και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά, ΟΛΟΙ και ιδιαιτέρως όσοι διασπούν τούς αγώνες με τις χωριστές συγκεντρώσεις και τις άσκοπες και άκαιρες εναντιώσεις τους στα Νόμιμα και καταστατικά κατοχυρωμένα Συνδικαλιστικά όργανα τα οποία θυμούνται μόνον στις εκάστοτε εκλογικές διαδικασίες.
        ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ είναι πάρα πολύ ΔΥΣΚΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Γι'  αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, όσο ποτέ άλλοτε ο ΜΑΖΙΚΟΣ και ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: