Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΗ της 7ης/8.7.2013 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου.

        Την ΔΕΥΤΕΡΑ 8/7/2013, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, με θέμα:
Την Εκτίμηση των εξελίξεων για τις Διακομιδές και τις Κινητοποιήσεις μας.


        Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν οι Αγγελακοπούλου και ο Γιαννόπουλος που βρίσκονταν σε Κανονική άδεια, καθώς επίσης οι Πολυκανδριώτης και Λιώλη, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, αφού ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ, αλλά και τους παριστάμενους σ’ αυτήν την Συνεδρίαση Τραυματιοφορείς-Οδηγούς και 3μελή Επιτροπή του Κ.Υ κ ΑΧΑΪΑΣ, για τις εξελίξεις στις Διακομιδές και στις Κινητοποιήσεις μας, εξελίξεις που είχαν να κάνουν με:

  • τις νέες αποφάσεις του Διοικητή που αν και υπό Κατάληψη μετακίνησε ακόμη έναν Συνάδελφο Τραυματιοφορέα στο Γρ. Επιστασίας για τις διακομιδές.
  • την ανένδοτη Στάση του Διοικητή, που παρά την διέξοδο που διεφάνη από την πρότασή μας, δεν βρέθηκε τελικά λύση, λόγω της εμμονής του στη Δικαστική Απόφαση του ΠΠΝΡΙΟΥ, που δεν είναι εφαρμοστέα και δεν αφορά εμάς.
  • την διγλωσσία του Διοικητή της Υ.ΠΕ, ό οποίος παρά την στάση και διάθεση να τα βρεί μαζί μας, με τις δηλώσεις του στον τοπικό τύπο, όπου απειλεί με εισαγγελικές παρεμβάσεις ρίχνει περαιτέρω λάδι στη φωτιά.

και αφού ακολούθησε σχετική διαλογική συζήτηση, όπου όλοι οι παριστάμενοι Συνάδελφοι Τραυματιοφορείς –Οδηγεί και 3μελής Επιτροπή του Κ.Υ κ ΑΧΑΪΑΣ, δήλωσαν την στήριξή τους και την Συμμετοχή τους στον αγώνα και τις διεκδικήσεις του Σωματείου μας

                         ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ

  • Την ΣΥΝΕΧΙΣΗ των Κινητοποιήσεων, τόσο με τις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, όσο και με τις ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των ΟΔΗΓΩΝ και των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ως εξής:


           -  07:00-11:00 για τους Οδηγούς κ΄ 11:00-15:00 για τους 
              Τραυματιοφορείς.

           - 15:00-19:00 για τους Οδηγούς κ΄ 19:00-23:00 για τους 
              Τραυματιοφορείς.

  • ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ με τα Δ.Σ των Σωματείων, του ΠΠΝΡΙΟΥ, του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ και του ΕΚΑΒ, για την δημιουργία ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ στις ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, τα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, κλπ.
  • ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/13 στις 08:30 το Πρωί για τα προαναφερόμενα θέματα.
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, από κοινού με τα προαναφερόμενα Σωματεία, για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, την παράνομη Διοικητική πράξη του Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, τα ακάλυπτα τμήματα, κλπ άλλα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: