Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ακόμη μια ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στον ΔΙΟΙΚΗΤΗ της Υ.ΠΕ.

         Παράσταση στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ είχαν χθες το πρωί τα Δ.Σ των Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής μας και η ΠΟΕΔΗΝ
                              προκειμένου ακόμη μια φορά
να εκθέσουμε στον Διοικητή της Υ.ΠΕ, τους λόγους και τις διαφωνίες μας για τις καθ' υπόδειξη ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, για το ΑΠΟΨΙΛΩΜΈΝΟ από αρμοδιότητες ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Υ.ΠΕ, όπου η μη ύπαρξη ΚΑΛΠΩΝ στα Νοσοκομεία και η ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΉΦΟΣ, δεν εγγυώνται το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ των ΕΚΛΟΓΩΝ.
                                      ΕΚΛΟΓΕΣ
για τις οποίες σήμερα το πρωί, οι επικεφαλής των παρατάξεων - οι υπεύθυνοι των ψηφοδελτίων, θα αποσύρουν και επισήμως τα ψηφοδέλτια τους, απ΄ αυτές τις φιάσκο εκλογικές διαδικασίες, καλώντας παράλληλα τούς Εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη-να μην συμμετάσχουν σ΄ αυτές τις Εκλογές ΠΑΡΩΔΙΑ.
         Επίσης σ΄ αυτήν την Συνάντηση, αξίζει να το επισημάνουμε, ότι μπήκαν και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με:
-Την διαδικασία των διακομιδών που έχει ανοίξει επικίνδυνα στο ΠΠΝΡΙΟΥ.
-Τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις, τόσο στην εγκατάσταση του νέου Εργολάβου  στο 7όροφο κτίριο, όσο και με την μεταστέγασή μας στο διώροφο.
-Την Συμπεριφορά και πρακτική της υποδιοικήτριας της Υ.ΠΕ απέναντι στους Εργαζόμενους και ειδικά στα διορισμένα μέλη του Υπηρεσιακού που ταλαιπωρεί στις Δικαστικές Αρχές επειδή τόλμησαν καθ΄ υπόδειξη Ρακιντζή να τις επιβάλλουν ποινή, ζήτημα για το οποίο έπεται συνέχεια.
                                     ......................................
.......Διαβάστε την απόσυρση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο: http://www.attacktv.gr/news/Pages/view.aspx?nID=1849

Δεν υπάρχουν σχόλια: