Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Οι Αποφάσεις της χθεσινής ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

      Συνεχίσαμε και χθες 8/7/13 τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μη ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου, που μετακινεί χωρίς τελειωμό ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στο Γρ. Eπιστασίας προκειμένου να αναλάβουν τις διακομιδές Ασθενών, την λειτουργία τμήματος που δεν υφίσταται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, διαλύοντας έτσι άλλες οργανικές νευραλγικές Υπηρεσίες, με κίνδυνο για τούς Ασθενείς και τούς Εργαζόμενους.
     Για τον σκοπό αυτό Συνεδριάσαμε  ΕΚΤΑΚΤΩΣ χθες 8.7.13
     παράλληλα με τις κινητοποιήσεις, όπου ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ: 
- Την  ΣΥΝΕΧΙΣΗ των Κινητοποιήσεων, τόσο με τις ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, όσο και με τις ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των ΟΔΗΓΩΝ και των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ ως εξής:
         - 07:00-11:00 για τους Οδηγούς κ΄ 11:00-15:00 για τους 
           Τραυματιοφορείς.
         - 15:00-19:00 για τους Οδηγούς κ΄ 19:00-23:00 για τους 
           Τραυματιοφορείς. 
- ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ με τα Δ.Σ των Σωματείων, του ΠΠΝΡΙΟΥ, του ΝΝΘΩΡΑΚΟΣ του  ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ και του ΕΚΑΒ, για την δημιουργία ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ στις ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, τα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, κλπ. 
- ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/13 στις 08:30 το Πρωί για τα προαναφερόμενα θέματα. 
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, από κοινού με τα προαναφερόμενα Σωματεία, για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ, την παράνομη Διοικητική πράξη του Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, τα ακάλυπτα τμήματα, κλπ άλλα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: