Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Βρέθηκε ΛΥΣΗ για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ.

          Μετά από μία εβδομάδα κινητοποιήσεων, κινητοποιήσεις που  είχαν την μορφή των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ της Διοίκησης του Νοσοκομείου και των Διοικητικών Υπηρεσιών, αλλά και των ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των Οδηγών και των Τραυματιοφορέων, αργά χθες το μεσημέρι 9/7/13 βρέθηκε η λύση για τις διακομιδές, η λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων ό Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας και που αποδέχθηκαν και έτρεξαν να εφαρμόσουν οι Διοικητές των Νοσοκομείων της Πάτρας,  καθ΄ υπόδειξη του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ.
                                      Μια ΛΥΣΗ που είναι
Στα πλαίσια των προτάσεων που είχε καταθέσει το Σωματείο μας από την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεών μας,  βάσει της οποίας τα πληρώματα Ασθενοφόρων του Κ.Υ κ ΑΧΑΪΑΣ, που είναι ενταγμένα σε ενιαίο πρόγραμμα  με το ΕΚΑΒ, τα απογεύματα της Δευτέρας - Τετάρτης και Παρασκευής, που θα είναι βάρδια στο Κέντρο Υγείας, θα καλύπτουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου μας σε ότι αφορά τις διακομιδές Ασθενών στις οικίες τους.
          Η προαναφερόμενη λύση, για την οποία αξίζει να τονίσουμε ότι από το πρωϊ της τρίτης 9/7/13, υπήρξαν αρκετές επικοινωνίες των Διοικούντων με το Σωματείο μας και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, είχε ως αποτέλεσμα μετά από την σύμφωνη γνώμη όλων, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.
                   ΟΣΤΟΣΟ όμως ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ σε ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ
-  Η ΣΥΣΚΕΨΗ για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του τμήματος των Τραυματιοφορέων, όπου συνεχίζει να υφίσταται το αίτημα της επιστροφής όλων των μετακινημένων στις οργανικές τους Θέσεις.
- Και η ΣΥΣΚΕΨΗ των εμπλεκομένων με τις διακομιδές, για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία αυτών, τόσο για τις ειδικές εξετάσεις όπου υπάρχει χάος, όσο και των διακομιδών στις οικίες όπου εκεί τα ασθενοφόρα έχουν μετατραπεί σε ΤΑΞΙ.
Διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, γιατί εγκυμονούν κινδύνους σε Ασθενείς και Εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: