Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ενταση στην Παράσταση των Σωματείων στην 6η Υ.ΠΕ.

Αριθμ. Πρωτ:…….........386ΠΡΟΣ: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Πάτρα………............12.7.13.
          Στα πλαίσια των Αποφάσεων της ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Σωματείων των Νοσοκομείων της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, μετά από σχετική δική μας πρωτοβουλία
               ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 12/7/13
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των Δ.Σ των Σωματείων των Νοσοκομείων της Πάτρας στην Υ.ΠΕ, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τις εξελίξεις που έρχονται στον χώρο της Υγείας, εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την διαθεσιμότητα 2.500 Εργαζόμενων και όχι μόνον, εξελίξεις όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας στην Ομοσπονδία μας, την ΠΟΕΔΗΝ, κατά την συνάντηση τους την Παρασκευή 5/7/13, καθώς επίσης και για την υποχρηματοδότηση του Συστήματος, τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό, τα παράλληλα καθήκοντα που ανατίθενται στους Συναδέλφους μας, τις πρόσφατες παρεμβάσεις - Αποφάσεις της Υ.ΠΕ για τις Διακομιδές και βεβαίως τις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Υ.ΠΕ.
         Η απουσία του Διοικητή της Υ.ΠΕ, αλλά και η ΑΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της Υποδιοικήτριας, που παραμένει στη θέση παρά την μη συμμετοχή του κόμματός της στην Κυβέρνηση, ΟΔΗΓΗΣΕ στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Γραφείων της Διοίκησης της Υ.ΠΕ (Γρ. Διοικητή και Υποδιοικητών).
        Αξίζει να τονίσουμε ότι μπαίνουμε σε ένα πάρα πολύ θερμό καλοκαίρι, με όλα αυτά που δρομολογούνται για τον χώρο μας, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, που μέρα με την ημέρα οδηγείται στην διάλυση. Κατάσταση που δεν είναι δυνατόν να την αποδεχθούμε, κατάσταση για την οποία επιβάλλεται ο ξεσηκωμός όλης της Κοινωνίας.
        Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι ανεστάλησαν οι νέες 5ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που είχαμε προκυρήξει για το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΧΑΪΑΣ, για τις διακομιδές, δεδομένου ότι η Υ.ΠΕ και κατ΄ επέκταση η Διοίκηση του Νοσοκομείο, μετά την προαναφερόμενη Κινητοποίησή μας και την εκ νέου κατάληψη των Γραφείων της Διοίκησης, επανήλθαν στη αρχική μας συμφωνία.
                           Απο το Δ.Σ  του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
                      ..........................................
..............Διαβάστε και δείτε σχετικά ΒΙΝΤΙΟ και ΦΩΤΟ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό Σύνδεμο:  http://www.dete.gr/news.php?article_id=159805

Δεν υπάρχουν σχόλια: