Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ 2013-2014, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ κλπ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.

          Σας κάνουμε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν ήδη όλες οι σχετικές διαδικασίες με τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ του ΙΟΥΛΙΟΥ, οι οποίες τελικά θα καταβληθούν την 27/9/16, δηλ απόψε.
    Δοθείσης της ευκαιρίας σας  γνωρίζουμε ότι με το παρακάτω έγγραφό μας, ανοίξαμε και επίσημα την διαδικασία καταβολής των οφειλόμενων περικοπών στις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ του 2013 και 2014, καθώς επίσης και εκείνα τα ξεχασμένα οφειλόμενα δεδουλευμένα εκτός έδρας των Συναδελφισσών της Αιμοδοσίας για τα έτη 2011-2014.
Αριθμ. Πρωτ:.......201.
Πάτρα………..21.9.16.      ΠΡΟΣ:  Διοικητή Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.                                         
                                                           ΚΟΙΝ: Διοικητή  6ης Υ.πε.                                                                   
    k΄ Διοικητά
          Σε συνέχειας της πρόσφατης συνάντησής μας, όπου σας ετέθη εκ μέρους μας το θέμα της καταβολής των οφειλόμενων περικοπών στις Αργίες και τα Νυκτερινά των ετών 2013 και 2014
                                          Παρακαλούμε  ΑΜΕΣΑ
Για την κίνηση των σχετικών διαδικασιών, ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ αυτών των υπολοίπων σχετικών οφειλών, όπως τις έχουμε συμφωνήσει και με την Διοικητή της 6ης Υ.Πε, σε σχετική πρόσφατη συνάντησή μας.
         Επίσης παρακαλούμε, μέσα από την ίδια διαδικασία, την εξόφληση των οφειλόμενων εκτός έδρας δεδουλευμένων, για τις Συναδέλφισσες Εργαζόμενες της Αιμοδοσίας, βάσει της σχετικής συνημμένης επιστολής τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: