Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Σφοδρή επίθεση του Κ. Πετρόπουλου στον Θ. Σερεμέτη – «Ψεύδεται ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία»

      Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε μέσα από τα ερτζιανά ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων «Ιπποκράτης» Κώστας Πετρόπουλος στο νέο διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Θεόδωρο Σερεμέτη, μετά την δήλωση του δεύτερου πως «δεν έχει κολλητούς και ημέτερους».
      Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna Πάτρας 105,3 και στον Απόστολο Βουλδή, ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε πως ο κ. Σερεμέτης «όχι μόνο έχει κολλητούς, αλλά και υπόγεια πληροφόρηση, καθώς από τη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση, δεν έχει κουβεντιάσει με κανέναν ούτε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, αλλά και ούτε με το Δ.Σ. των εργαζομένων».
       Και συνέχισε ο Κ. Πετρόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν του ήρθε ξαφνικά η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και έκανε τις αλλαγές στην νοσηλευτική υπηρεσία. Ψεύδεται όταν λέει πως πειθαρχεί στο νόμο. Ο κ. Σερεμέτης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και δυστυχώς προβλέπω ότι θα πεταχτεί πολύ γρήγορα έξω από το γραφείο του».
       ..........................Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.tempo24.gr/eidisi/90521/sfodri-epithesi-toy-k-petropoyloy-ston-th-seremeti-pseydetai-o-neos-dioikitis-toy
 Αναδημοσίευση από tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: