Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ του Σωματείου μας στη Διοίκηση, όπου έγινε ΔΙΑΛΟΓΟΣ και ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

        Το Δ.Σ του Σωματείου μας και συγκεκριμένα οι Πετρόπουλος, Σουγλέρης, Σταματόπουλος, Χαβελέ, Γιαννόπουλος, Μαυρίκη, Αρβανίτης και Αναγνώστου, συναντήθηκαν σήμερα, όπως είχε προαναγγελεθεί με την χθεσινή σχετική ανακοίνωσή μας, με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, για όλα εκείνα τα ζητήματα που τον τελευταίο καιρό βρισκόμαστε στις επάλξεις, όπως είναι:
     - Οι μή σύννομες αντικαταστάσεις Προϊσταμένων.
     - Η μή σύννομη σύνθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
     - Τα παράνομα παράλληλα καθήκοντα σε Συναδέλφους μας και η παράνομη ανάληψη           από  τον Διοικητή αρμοδιοτήτων του Γρ. Επιστασίας.
    - και βεβαίως οι  προκλητικότατες απόψεις του Διοικητή στο Δελτίο Τύπου που 
      εξέδωσε και όχι μόνον.
ζητήματα που τέθηκαν αναλυτικά και τεκμηριωμένα και που συζητήθηκαν λεπτομερώς στην προαναφερόμενη τρίωρη συναντησή μας, όπου ο Διοικτής:
    - Υπεραμύνθηκε στην αρχή  την αντικατάσταση των Προϊσταμένων, αλλά στη συνέχεια, αφού παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε όλες τις σχετικές πτυχές, είπε πως αν οι πάνω απ΄ αυτόν του ζητήσουν να πάρει την απόφαση πίσω τότε μόνον θα το κάνει, αφήνοντας σε εμάς την ερμηνεία ότι αυτές  υπεβλήθησαν άνωθεν και ότι εμμέσως πλην σαφώς αποποιείται  την σχετική  ευθύνη, που σαφώς εμείς του την καταλογίζουμε στο σύνολό της.
     -  Υπεραμύνθηκε της σύνθεσης του Υπηρεσιακού, αλλά στη συνέχεια συμφωνήθηκε η εκ νέου παρέμβαση στο Υπουργείο με όλα τα στοιχεία που επικαλείται το Σωματείο για την ομαλοποίηση της κατάστασης.
      - Υπεραμύνθηκε των παράλληλων καθηκόντων, για τα οποία είπε οτι είναι απόρροια της υποστελέχωσης και οτι είναι δεκτός σε όποια άλλη σχετική πρόταση.
      -  Σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες που πήρε από το Γρ. Επιστασίας είπε ότι αυτό ήταν με την σύμφωνη γνώμη όλων, ακόμη και της εκεί Προϊασταμένης.
      Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη, που βεβαίως δεν μας καλύπτει, θα επιδιώξουμε συνάντηση και με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε και στη συνέχεια θα συνεδριάσουμε για να εκτιμήσουμε εκ νέου την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: